Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les 10 notícies més visitades del 2020

Escrit per el 6 de Gener de 2021

  • Com és lògic les informacions relacionades amb la pandèmia van ser les més visitades.
  • En aquest top 10 també hi van entrar notícies de successos i les afectacions del temporal Glòria.

10. La baralla a la platja de Llafranc

La darrera informació en ocupar aquest rànquing de notícies més visitades al web de Ràdio Palafrugell al 2020 va tenir lloc a finals d’estiu. Les xarxes socials van fer d’altaveu de la picabaralla entre un estiuejant i el fill de la propietària d’un establiment de primera línia de mar de Llafranc.

9. Les destrosses del Glòria

Tot i que la borrasca Glòria va quedar eclipsada pel coronavirus, el passat 2020, moltes poblacions de Catalunya es van veure afectades per aquest temporal. Al Baix Empordà van ser múltiples les destrosses que va provocar. A Palafrugell, l’indret més afectat va ser el nucli de Llafranc.

8. 21 positius per alcoholèmia

També a principis del 2020 trobem la vuitena informació més consultada al nostre web. En aquest cas es tracta d’un operatiu conjunt que la Policia Local de Palafrugell i els Mossos d’Esquadra van realitzar el cap de setmana del 25 i 26 de gener. Uns controls que es van fer als accessos a una coneguda discoteca del municipi. En aquest sentit, el resultat final va ser de 21 positius d’alcoholèmia, 17 positius en consum de drogues, 9 infraccions detectades per tinença de substàncies estupefaents, 1 infracció per tinença d’arma prohibida.

7. La mort de l’exalcalde Frederic Suñer

En el top de notícies més visitades durant el 2020 també hi trobem el decés del que va ser alcalde de Palafrugell. L’històric alcalde palafrugellenc durant 12 anys ens va dir adéu a l’edat de 87 anys .

6. Ensurt a la platja del Canadell

La següent entrada va tenir lloc a principis d’agost. En aquest cas, es tractava d’una informació breu al voltant d’un home que havia patit una aturada cardiorespiratòria a la platja del Canadell. David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell ens en donava els detalls.

5. Arthur Melo té un accident a Calella de Palafrugell

L'”annus horribilis” del FC Barcelona també va tenir lloc al nostre web. En aquest sentit, l’aleshores jugador blaugrana, Arthur Melo, en va ser el protagonista. El migcampista brasiler va ser notícia a Ràdio Palafrugell arran d’un accident lleu de trànsit que va tenir la matinada del 16 al 17 d’agost. A més, Arthur va donar positiu en el test d’alcoholèmia. Aquesta notícia va arribar a prop de 3.000 usuaris únics.

4. Primer cas de COVID al Baix Empordà

Entre les 4 notícies més visitades pels oients de Ràdio Palafrugell hi trobem informacions relacionades amb la pandèmia. En el quart lloc hi ha l’entrada relacionada amb el primer cas de COVID al Baix Empordà. El 12 de març és quan va tenir lloc aquesta informació. Tot i que en el seu moment el departament de Salut no va especificar la població del afectat, aquest no era veí de Palafrugell.

3. Cribratges massius a Palafrugell

Les tres notícies més visitades durant el 2020 van tenir lloc durant el darrer trimestre de l’any. Al tercer lloc hi ha els cribratges massius que es van fer a Palafrugell durant els dies 29 i 30 d’octubre. Josep Piferrer, alcalde de la vila avançava la notícia a Ràdio Palafrugell.

2. Primers confinaments a escoles del municipi

La segona informació més llegida va arribar deu dies després de l’inici del curs escolar 2020-2021. En aquest sentit, avançàvem que s’havien confinat els tres primers grups classe a escoles de Palafrugell arran de casos de COVID. Així, el 21 de setembre s’explicava que es tractava de dos grups del INS Frederic Martí i una de l’escola Pi Verd. A més, des de l’emissora ens vam posar en contacte amb el director de l’institut, Jaume Fernández i Roser Fiego directora del Pi Verd.

1. Palafrugell entre els municipis amb més risc de rebrot

Per últim, la notícia més llegida del 2020 en aquest portal web va ser publicada el 19 d’octubre. En aquest sentit, la informació explicava que Palafrugell era el tercer municipi de Catalunya en risc de rebrot del COVID. Comentàvem aquesta notícia amb l’alcalde Josep Piferrer i també amb el cap de l’oposició, Juli Fernández (PSC). Cal destacar que aquesta publicació va ser llegida per prop de 5.000 usuaris únics.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).