Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Llafranc el nucli més afectat per Glòria

Escrit per el 23 de Gener de 2020

  • El carrer Francesc de Blanes de Llafranc és el més afectat pel temporal que ha castigat 4 dies Palafrugell.

Avui hem visitat amb el regidor de Serveis, Mobilitat i Protecció Civil, Pau Lladó Llafranc, el nucli de Palafrugell més afectat per Glòria. Després de 4 dies de temporal va a la baixa i ara són quan els efectes són més visibles.

Amb els primer rajos de sol a Palafrugell en 4 dies, hem visitat Llafranc. Pau Lladó ha anat en aquesta línia i ha apuntat que les afectacions s’han anat descobrint als llargs dels dies. Així, si en un principi el temporal va afectar a Tamariu, en els darrers dos dies aquest ha castigat de forma severa Llafranc.

Al voltant d’aquest esboranc es tem per l’estabilitat del balcó de la Casa Marqués, a l’inici del carrer Francesc de Blanes. Una gran esquerda, com es pot veure en la imatge es la principal preocupació de Policia i Ajuntament.

A més, a causa d’aquest temporal Glòria, Lladó apunta a que s’han detectat més d’un centenar d’arbres caiguts a tot el municipi de Palafrugell. Per fer valoració de tots aquests danys el regidor de Serveis i Protecció Civil avança que demà faran una reunió amb diversos àmbits del consistori per marcar l’estrategia a seguir.

Visita als veïns i veïnes afectades

D’altra banda, des de l’Ajuntament també informen que demà començaran una roda de trobades amb els veïns i veïnes dels nuclis afectats pel temporal.

Ahir parlàvem amb els responsables dels hotels Llevant i Costabella al voltant dels danys que havien patit.

Llafranc ha estat el nucli més afectat per Glòria, però des del consistori també han de valorar quines actuacions s’han de dur a terme en d’altres punts del municipi. A més, tampoc descarten que fruit d’alguns desperfectes ja existents hi continuïn havent-hi incidències. Així, malgrat que ja llueix el sol a Palafrugell, encara estan amatents a possibles complicacions.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).