Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Així és la vida

Presentat per Rafel Corbí

Emissions

Dilluns 11:00 13:00
Dimarts 11:00 13:00
Dimecres 11:00 13:00
Dijous 11:00 13:00
Divendres 11:00 13:00

L'espai matinal de Palafrugell

Etiquetes:
Espai matinal de 11 a 13h que inclou entrevistes, selecció musical, píndoles informatives. De 13h a 14h inclou els serveis informatius, espais com Esports Al Punt, La Moixiganga, 5 Songs, Ànimes, Tot És Mixtura i Gina's House. De 14h a 15h, és el moment de l'actualitat musical amb el Top-50 de Ràdio Palafrugell.

Presentat i dirigit per Rafel Corbí, de dilluns a divendres excepte festius.

Inclou la participació de diversos convidats/ades, que hi participen de manera regular i setmanal.Entre ells, la Yolanda Porcel. Advocada palafrugellenca que ens condueix el seu podcast sobre temes d'actualitat. Els divendres, després de les notícies de les 12, l'escoltem a "L'Espai de la Yolanda".

La comunicadora i escriptora d'Ullà, Virginia Ortega Langreo, autora de diversos i populars llibres d'ajuda, ens acompanya els dilluns. També després de les notícies de les 12, arriba "Declara't En Victòria", un programa que agafa el nom del seu primer llibre.En Rafel Dos Santos és un comunicador i locutor radiofònic de l'Alt Empordà, especialitzat en el que s'anomena World Music. Aquesta temporada ens porta el seu mini-espai "Geotocs", que en 5 minuts ens acosta a les músiques del món. L'escoltem després de les notícies de les 12, cada dijous.

Gina's House és un espai d'entrevistes que podeu trobar a Instagram, @ginas.house3 . En col·laboració amb el nostre espai , us oferim els muntatges de les seves entrevistes, realitzades en directe al seu canal.

 

Llegir més

Així és la vida equip

Responsable de programes, música i esports. Presentador d'Així és la Vida, l'Informatiu Migdia i el PalaSport. Productor i presentador del programa Esports al Punt. Locutor i realitzador d’espais de continuïtat.