Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Efectes del temporal a Calella, Llafranc i Tamariu

Escrit per el 21 de Gener de 2020

  • La Policia Local decideix a mitja tarda tancar l’accés a tots els nuclis de platja del municipi.
  • Pau Lladó, regidor de Serveis, Mobilitat i Protecció Civil fa balanç de les principals afectacions als nuclis de platja de Palafrugell.

Segons Pau Lladó, regidor de Serveis, Mobilitat i Protecció Civil de l’Ajuntament de Palafrugell els efectes més visibles del temporal han estat a Calella, Llafranc i Tamariu.

A primera hora del matí Pau Lladó i Jaume Palahí han visitat els nuclis de platja del municipi per valorar els efectes del temporal a Palafrugell.

Lladó ha visitat Ràdio Palafrugell per explicar les principals afectacions del temporal. En aquest sentit ha expressat que els efectes del temporal són visibles a Calella, Llafranc i Tamariu.

D’altra banda, més enllà dels danys materials, ha alertat dels perills que pot comportar apropar-se a primera línia de mar. En aquest sentit, ha explicat que un cotxe s’ha vist sorprès a Tamariu.

Pel que fa a les principals afectacions a nivell municipal, Lladó ha destacat que aquestes tenen a veure amb la caiguda d’arbres. Així, han comptat una desena que han caigut a terra.

Per últim, Lladó també ha lamentat els desperfectes material que ha ocasionat el primer dia de Glòria a Tamariu. En aquest sentit ha apuntat que diversos establiments i negocis s’han vist afectats pel temporal.

Es tanquen els accessos als nuclis

A tres quarts de sis de la tarda la Policia Local de Palafrugell ha decidit tancar l’accés als nuclis de platja del municipi. Així, l’accés a Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu ha estat tallat com a conseqüència dels efectes de la borrasca Gloria. La perillositat i els danys ocasionats pel temporal han fet que el cos policial hagi pres aquesta decisió.

El Port Pelegrí aquesta tarda. Imatge de l’Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell

Seguirem informant de tota l’actualitat referent a l’episodi de llevantada que està tenint lloc avui a la costa palafrugellenca en aquest portal web i a través del 107.8fm.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).