Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Notícies de Palafrugell

Llegeix i descobreix totes les notícies de Palafrugell: l’actualitat i última hora del municipi, amb entrevistes, agenda, esdeveniments o actes. Expliquem tot allò que passa a Palafrugell, i som la referència informativa al municipi.

Olalla Trabal hi va representar l’espectacle “King of History”, un tribut a Michael Jackson.

Primer es farà a les residències de gent gran i a mitjans d’octubre, s’estendrà a altres col·lectius vulnerables.

Caldria buscar un indret per instal·lar una planta de residus a prop, però Josep Ferrés assegura que si està ben construïda no faria molta pudor ni soroll.

És la passera que uneix l’aparcament de l’avinguda de Garcia Lorca amb el Centre Municipal d’Educació.

La majoria seran al local social de la Sauleda, però també preparen sessions a la piscina municipal.

Una nova edició del podcast esportiu i informatiu de Ràdio Palafrugell amb Rafel Corbí. Avui hem repassat informacions de futbol, hoquei, handbol i atletisme, a més de la segona part de la tertúlia amb integrants del Club Hoquei Palafrugell.

La presència d’un anticicló afavorirà que a les primeres hores del dia hi pugui haver una mica de boira o algun núvol baix.

Pel que fa als altres equips, han sumat dues derrotes i un empat.

Només podran fer el tram bidireccional de la carretera els vehicles autoritzats que resideixen al Prat Xirlo i Sant Roc.

El cap de setmana ha deixat dues noves victòries dels dos equips sèniors del Garbí, el masculí i el femení, que d’aquesta manera han guanyat els dos partits que han disputat.  Comencem parlant del masculí, perquè el conjunt dirigit per Joe Gou es fa fort al capdavant de la Lliga Catalana. És cert que estem […]