Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Qui som


Equip

Director de l’emissora des del febrer de 2018. Graduat en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i Màster en Comunicació Esportiva i Relacions Institucionals per la Universitat Ramon Llull. Cap d’informatius, productor i presentador de l’Hora del Peix Fregit i locutor dels partits de futbol del FC Palafrugell.

Subdirector i realitzador i presentador del programa Clan Matinal, tècnic de L’Hora del Peix Fregit. Encarregat de tasques administratives, així com responsable de publicitat.

Productor i presentador del programa Esports al Punt. Locutor i realitzador d’espais de continuïtat. Responsable dels continguts generals musicals. Coordinador dels programes que s’emeten enregistrats o programats informàticament.

Realitzador de programes i locutor de continuïtat. Encarregat de l’enregistrament de espais de contingut específic que realitzen col·laboradors de l’emissora. Responsable de l’arxiu discogràfic.

Col·laboradors

Realitzador i presentador del programa d'havaneres i cant de taverna La Xefla, els diumenges al matí.

Tècnic i presentador de les retransmissions de “Futbol a Ràdio Palafrugell”, d'"Hoquei a Ràdio Palafrugell" i de radiofórmula

Realitzadora i presentadora del programa Aires de Cultura.

Alba Cabrera narra cada setmana els partits del Futbol Club Palafrugell.

Jordi Badosa és el narrador dels partits que juga el CH Palafrugell

Francesc Solés és el narrador dels partits que juga el CH Palafrugell

Tècnic en sistemes informàtics i emissió. Realitzador del programa "No paris de ballar".

Presentador de "Cocodril Club", un programa revival amb la música de tota la vida 🙂 Divendres a les 21.00 h i diumenges a les 14.00 h, 2 hores de clàssics...

Xarli Diego és l'autor del llibre "Gràcies per la música!" editat per Pagès. Presenta el programa El Catamarà.

Presentador dels programes 'Connexió Eclèctica' i 'TRMNDJS Session'.