Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un centenar d’avisos per despreniment d’objectes

Escrit per el 22 de Gener de 2020

  • El cap de la Policia Local de Palafrugell apunta a Ràdio Palafrugell que molts d’aquests avisos tenen relació amb la caiguda d’arbres.
  • Alerta de seguir les indicacions i no apropar-se a zones boscoses, així com tampoc a primera línia de mar.

David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell ha estat el segon protagonista en el dia d’avui dimecres 22 de gener a la sintonia de Ràdio Palafrugell. Puertas ha valorat la segona nit del temporal i ha explicat que han rebut un centenar d’avisos per despreniment d’objectes, molts d’ells arbres caiguts.

Malgrat que ha estat una nit més tranquil·la que l’anterior, Puertas ha remarcat que han estat alerta de les incidències a les vies del municipi. També han vigilat les zones de platja, a les quals l’accés està restringit.

Així doncs, malgrat que semblava que avui el temporal ja aniria de baixa des del matí, segons explica Puertas, des del CECAT els han dit que encara hi pot haver un episodi intens de pluja durant tot el matí. 

Un altre dels focus del cos policial és la caiguda d’arbres i despreniment d’objectes. En aquest sentit, David Puertas ha apuntat que han rebut més d’un centenar d’avisos per aquest motiu. A més, molts d’ells per caiguda d’arbres.

Per tot això, el cap de la Policia Local de Palafrugell ha recordat que s’ha de fer cas de les senyals i els talls. Així doncs, s’aconsella no acostar-se a les zones boscoses per tal d’evitar danys personals.

Un centenar d'avisos per despreniment d'objectes

Precaució també a primera línia de mar

Malgrat que la situació de la llevantada ha anat a menys, des de la Policia Local s’alerta de no apropar-se a primera línia de mar. En aquesta línia, Puertas ha recordat que són moltes hores de temporal i que això ha deixat els passejos i platges amb molts desperfectes.

Així, David Puertas ha estat el segon protagonista del matinal de Ràdio Palafrugell. Destquem el centenar d’avisos per despreniment d’objectes que han rebut, molts d’ells per arbres caiguts. Podeu recuperar la conversa amb el cap de la Policia a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).