Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Afectats pel temporal a Llafranc

Escrit per el 22 de Gener de 2020

  • Els hotels Llevant i Costabella són dos dels establiments que han patit les conseqüències del temporal.
  • En parlem amb la Carme Ferrarons i en Xavier Costabella.

Segona nit de la borrasca Glòria a Catalunya i Palafrugell novament ha rebut la seva força. En aquest sentit, a Ràdio Palafrugell parlem amb alguns dels afectats pel temporal a Llafranc. Rafel Corbí ha pogut conversar amb Carme Ferrarons de l’Hotel Llevant i Xavi Costabella de l’Hotel Costabella.

Primer de tot la Carme Ferrarons explica quines són les principals afectacions. També ha destacat que durant la part més forta de la llevantada van arribar a passar por.

A la part baixa del passeig de Llafranc un altre establiment afectat ha estat l’Hotel Costabella. En Xavi, com la Carme, remarca que no recordaven una llevantada d’aquesta magnitud en un mes de gener.

Així doncs, el mobiliari i els vidres han estat els principals danys que s’ha produit als diversos establiments de Llafranc.

La part fotogràfica del temporal

D’altra banda, a més dels afectats pel temporal a Llafranc, en Rafel també ha pogut conversar amb dos palafrugellencs que retraten tot allò que passa al municipi. Així ha parlat amb Esteve Salabert i Miquel Galceran. Des del port de la Malespina us deixem amb les impressions de Salabert al voltant d’aquest temporal.

A continuació us oferim una sèrie d’imatges del que ens ha deixat aquesta segona nit de temporal i el dia d’avui a Palafrugell.

Per últim, recordem una vegada més que seguirem actualitzant tot el que depari aquest darrer dia de temporal a Palafrugell en aquest portal web. A més, recordem que queda totalment prohibit l’accés a les platges dels nuclis costaners del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).