Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les notícies més llegides del 2019

Escrit per a 8 de Gener de 2020

  • La notícia Palafrugell reparteix el Milió de l’Euromillones del 17 de novembre va ser la més vista amb 1770 usuaris únics.
  • Durant els 7 mesos d’activitat del nou portal web 17.347 usuaris únics han visitat el web.

A continuació us oferim les 5 notícies més llegides del 2019 al portal web de Ràdio Palafrugell. Cal recordar que la nova pàgina web de la ràdio va començar a funcionar a finals del mes de maig. Per tant, les dades recullen els darrers 6 mesos de l’any.

La notícia més llegida del 2019 va ser la referent al premi que va repartir l’Administració de Loteria número 2 de Palafrugell. Una informació donada el passat 17 de novembre.

A continuació la resta de notícies que ocupen les posicions de més vistes són les referents a informacions relacionades amb successos. En aquest sentit, a la segona posició trobem l’agressió a una parella d’ancians que va tenir lloc el 15 de juliol.

En el darrer lloc del podi hi trobem la notícia al voltant dels dos menors palafrugellencs detinguts durant una de les nits d’aldarulls a Girona arran de la sentència del Judici del Procés. La notícia va tenir lloc el 18 d’octubre.

D’altra banda, la quarta de les informacions més vistes al web de Ràdio Palafrugell és l’incendi que hi va haver en un domicili dels pisos Aniversari el 14 de novembre.

Per últim, tancant les cinc notícies més llegides del 2019 hi ha la notícia al voltant de l’accident a la carretera de Tamariu. Una informació que va tenir lloc el passat 2 de desembre.

Balanç positiu dels 6 mesos d’activitat de radio.palafrugell.cat

Així doncs, aquestes han estat les notícies més consultades a la pàgina web de Ràdio Palafrugell. Unes dades que a nivell global van deixar 39.649 sessions i 17.347 usuaris únics.

Per tant, en els 6 mesos dels quals es tenen dades deixen unes xifres molt positives pel que fa a les visites al nou portal web de l’emissora municipal de Palafrugell. Una pàgina web que aposta per informar de tot allò relacionat amb el municipi.

A més, també podeu trobar tots els programes que confeccionen la graella de la ràdio, així com els àudios de les entrevistes i programes que es realitzen.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *