Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Agressió a una parella d’ancians a Palafrugell

Escrit per a 15 de Juliol de 2019

 • Els fets van tenir lloc el passat divendres a la tarda a la zona de l’estació d’autobusos de Palafrugell
 • L’agressor va ser detingut per la Policia Local de Palafrugell i el jutge va decidir ingressar-lo a l’Hospital psiquiàtric de Salt.

Divendres a mitja tarda un home va perpetrar una agressió a un parella d’ancians que es trobaven a la zona de l’estació de busos de Palafrugell. La Policia Local va detenir l’agressor que no va poder fugir de la zona perquè els veïns de la zona el van retenir. L’agressor ha ingressat de forma forçosa a l’Hospital Psiquiàtric de Salt.

Pels volts d’un quart de sis de la tarda de divendres la Policia Local de Palafrugell va rebre la trucada que s’havia produït un incident davant de la zona de la Sarfa. En arribar al lloc dels fets, els agents van veure que una parella d’ancians havien estat agredits. Així explica David Puertas, Cap de la Policia Local de Palafrugell, la cronologia dels fets

Un cop detingut l’autor de l’agressió a una parella d’ancians, aquest va passar a estar custodiat a les dependències de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Finalment, ahir va passar a disposició judicial. El jutge va decretar-ne “l’ingrés de manera forçosa al psiquiàtric de Salt” comenta Puertas a Ràdio Palafrugell. El Cap de la Policia Local també ha destacat que l’estat de l’agressor va complicar la seva feina, tant a l’hora de detenir-lo, com quan el van traslladar.

Pel que fa a les dues víctimes, David Puertas ha explicat tots dos estan molt millor. De fet, l’home ja hauria rebut l’alta, tot i que la dona encara està ingressada.


Opinions dels lectors
 1. Enrique   On   15 de Juliol de 2019 at 18:54

  Algú pot informar-nos per què havent estat el divendres passat i havent tingut notícies i imatges en el mateix moment no s’hagi donat la informació oficial fins avui dilluns?

  • Rubén Herranz   On   16 de Juliol de 2019 at 7:15

   En aquest tipus de casos cal ser prudents, tant pel que fa a les víctimes com pel que fa a l’agressor. En aquesta ocasió vam preferir esperar com evolucionaven les dues persones atacades i també què decidia el jutge. D’aquesta manera, hem ofert una informació més completa dels successos. Gràcies

   • Enrique   On   16 de Juliol de 2019 at 16:43

    Estic completament d’acord que cal ser prudent però també crec que una notícia cal donar-la al moment i a mesura que es vagin succeint de noves es vagin explicant. El que no es deu fer mai és ocultar-uns dies i després dir que ha estat per prudència, s’ha d’explicar des del primer moment i amb la deguda prudència. Estic segur que a la facultat us ho expliquen així.

 2. Rafel (Fill)   On   17 de Juliol de 2019 at 12:09

  No fa gaires dies, l’agressor, un jove d’origen sud-americà, va arribar a Palafrugell des de Barcelona en un autobús (sense pagar cap bitllet). I en aquests pocs dies va causar varis incidents essent detingut per la policia local, sempre al voltant de l’estació.
  El divendres 12 de juliol cap a les 17h els meus pares A.O.S. y E.F.F. de 84 i 80 anys, passejaven pel carrer, a prop de l’estació d’autobusos i de la parada de taxis, de sobte, aquest individu va atacar per darrera, amb una violència extrema, al meu pare agafant-t’ho pel coll amb la tècnica de provocar la inconsciència, el va arrossegar fins a una zona mig en obres per llançar-lo contra unes pedres del terra i li va colpejar el cap contra les pedres. El meu pare va quedar commocionat i l’agressor va aprofitar per atacar a la meva mare amb la mateixa tècnica. La meva mare portava una bossa amb uns 70 eur, però l’home no li va agafar, la bossa va caure al terra, llavors l’home també va arrossegar a la meva mare fins a les pedres, allà la va agafar pel cap i li va colpejar contra les pedres. El meus pares van cridar, i encara que a la zona hi havia gent; el taxistes i usuaris de l’estació, ningú va gossar ajudar-los degut a l’extremada violència de l’agressor. Sí que els taxistes van trucar de seguida a la policia local i a l’ambulància.
  Mentrestant, l’agressor va continuar agredint als dos ancians fins que van quedar inconscients a sobre d’una gran taca de sang, llavors l’home va saltar, agafant impuls en una petit desnivell, a sobre del coll de la meva mare i del meu pare amb la finalitat de matar-los, els va colpejar amb mans, peus i pedres fins que els va donar per morts (al igual que els testimonis) en tot aquest temps la policia no va aparèixer.
  Finalment l’agressor, cansat i ignorant la bossa amb diners i un penjall d’or que portava la meva mare i que també va caure a terra, va anar cap a l’estació a descansar. Fins que al passar un cotxe per allà, li va saltar al sobre del capot amb la intenció d’agredir. Va arribar l’ambulància i van emportar-se al meus pares a l’hospital, i també van agafar la bossa de la meva mare. Desprès va arribar la policial local i va detenir a l’agressor i van trobar la cadena d’or al terra, al llocs dels fets.
  El meus pares estan vius de miracle; el meu pare amb contusions pel tot el cos, blaus, talls i dents perdudes, està a casa amb forts dolors. La meva mare està com ell, ja a casa, però a més va patir un derrame al cervell i te un coàgul de 2 cm que els metges, de moment, no volen operar degut a la seva edat.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *