Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


2 veïns de Palafrugell detinguts en els aldarulls de Girona

Escrit per a 18 d'Octubre de 2019

  • Ho ha avançat la periodista gironina Marta Rodríguez Font a través de Twitter.
  • Finalment se’ls ha deixat en llibertat, segons han confirmat els CDRs

Ahir la ciutat de Girona va tornar a viure un episodi d’aldarulls davant de la delegació del Govern espanyol. Com en les dues nits anteriors el que havia començat com una concentració pacífica va acabar amb enfrontaments entre Policia i un grup de manifestants. Així, finalment dijous es van detenir 5 persones, dels qual 2 veïns de Palafrugell. A quarts de set de la tarda i amb prop de mil persones davants dels jutjats s’ha donat a conèixer que tots els detinguts han quedat en llibertat. També els dos joves palafrugellencs.

La periodista gironina Marta Rodríguez Font, a través de twitter ha explicat que, a causa dels incidents es van detenir 5 persones per desordres públics. D’aquests detinguts hi ha dos veïns de Palafrugell de 18 anys. Un d’origen marroquí i l’altre de nacionalitat espanyola.

2 veïns de Palafrugell detinguts en els aldarulls de Girona

Per aquest motiu, un centenars de manifestants s’han dirigit a la comissaria del barri de Vista Alegre dels Mossos d’Esquadra. A continuació la multitud s’ha traslladat fins a les portes dels jutjats de Girona. En aquest sentit, a les 18h s’havia cridat a la mobilització. Així més d’un miler de persones s’hi han acabat congregant. Finalment, a quarts de set de la tarda s’ha donat a conèixer que els dos joves de Palafrugell han quedat en llibertat. També la resta de detinguts.

Concentració d’aquesta tarda als jutjats de Girona

Imatge portada: Diari de Girona


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *