Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Surt de la via a Tamariu i el cotxe acaba en flames

Escrit per a 2 de Desembre de 2019

  • Els fets han tingut lloc a la cruïlla de Tamariu i el Far de Sant Sebastià pels volts de les 4 de la matinada.
  • El conductor ferit lleu conduïa sota els efectes de l’alcohol amb una taxa de 0,90.

Ensurt aquest cap de setmana a la cruïlla de la carretera de Tamariu amb el Far de Sant Sebastià. Un conductor ha sortit de la via i el cotxe ha acabat en flames. Més enllà dels danys materials no cal lamentar víctimes, ja que el conductor ha acabat ferit lleu. La prova d’alcoholèmia ha determinat que conduïa amb una taxa més de tres vegades superior a la permesa.

Aquesta matinada de diumenge a dilluns s’ha produït un accident de trànsit en el que un conductor begut ha sortit de la via amb el seu cotxe.

L’accident ha tingut lloc quan el vehicle ha sortit de la via en la cruïlla de Tamariu per anar al Far de St. Sebastià i s’ha estampat contra el voral. El cotxe no només ha quedat destrossat en la seva part frontal sinó que també s’ha encès i ha quedat envoltat de flames. El conductor, que anava begut i ha donat positiu en el control d’alcoholèmia ha patit ferides lleus i està fora de perill. En el control realitzat ha donat una taxa de 0’90, índex molt superior al permès per posar-se davant del volant, que és de 0’25. La ràpida presència dels agents de la Policia Local ha estat clau per evitar mals majors en aquest accident.

David Puertas, cap de la Policia Local a Ràdio Palafrugell

Cal recordar que els propers dies són dates on la Policia Local reforça més els controls d’alcoholèmia, bàsicament per l’acumulació de sopars i dinars relacionats amb les festes de Nadal. Per aquest motiu cal extremar la precaució al volant i evitar agafar el cotxe si no s’està en plenes facultats.

David Puertas, cap de la Policia Local a Ràdio Palafrugell
surt de la via vehicle en flames Tamariu
El vehicle en flames que ha patit l’accident a la carretera de Tamariu aquesta passada matinada

Un vehicle cremat aquest cap de setmana a Palafrugell

D’altra banda, aquest mateix cap de setmana, al carrer Martí Jordi Frigola de Palafrugell, es va cremar una furgoneta que estava estacionada per motius que es desconeixen. Els agents de la Policia Local es van veure obligats a trencar els vidres de dos vehicles que es trobaven aparcats al costat per tal que no patissin cap dany i no fossin atrapats per les flames.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *