Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les activitats de la Fundació Josep Pla per aquest estiu

Escrit per el 13 de Juliol de 2021

  • Contactem amb la directora de la Fundació Josep Pla, Anna Aguiló, per presentar l’agenda d’activitats d’aquest mes a la fundació.
  • De tota la programació destaquen les propostes en motiu de la Festa Major, les rutes de cuina i paisatge i les activitats als Jardins de la Dorothy.

Amb l’arribada del nou butlletí d’activitats de la Fundació Josep Pla, establim contacte amb la directora de la fundació, Anna Aguiló. La directora presenta la programació per aquest estiu i també detalla alguna de les activitats.

En primer lloc, Aguiló aprofita l’entrevista per presentar l’exposició temporal “De Palafrugell a París. 1913-1925” de la Mariona Seguranyes. A banda també, de recordar l’exposició permanent que ofereix la Fundació.

De les activitats habituals de la Fundació Josep Pla, es troben les lectures als Jardins de la Dorothy al Cap Roig. Així com les activitats familiars, de les quals Aguiló destaca la nova activitat “I ara on he d’anar?” de dijous 15 de juliol a les 19h.

Seguint amb la programació als Jardins de la Dorothy, la directora de la fundació destaca l’activitat de dissabte 17 de juliol a les 10.30h: “Vinyoli, la poesia del mar” a càrrec de Miquel Martín, escriptor, i Olga Cercós, actriu.

La Fundació Pla amb la Festa Major

En segon lloc, el divendres 16 de juliol dins la programació de la Festa Major de Palafrugell, s’inaugurarà una exposició en homenatge a Joan Aliu al Pati de la Biblioteca. De la qual, la Fundació Pla ha format part en la seva organització.

A banda de l’exposició, la Fundació Pla també realitza jornades de portes obertes en motiu de la Festa Major a la vila. Així com una visita guiada per l’exposició temporal per la comissaria Mariona Seguranyes.

‘Josep Pla, cuina i paisatge’

D’altra banda, una de les activitats recurrents durant l’estiu són les rutes en la que es fa un recorregut pels paisatges més mencionats per Josep Pla. En aquestes propostes, la gastronomia també hi té un paper molt important, com en l’obra de l’autor. Tot seguit, l’Anna avança l’oferta de rutes que s’han organitzat aquest estiu 2021.

Una altra de les rutes habituals, és la ruta Josep Pla pels Jardins de Cap Roig amb lectura de textos inclosa. Enguany, tindrà lloc el dissabte 24 de juliol.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).