Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ajornen els concerts de la Festa Major de Palafrugell

Escrit per el 8 de Juliol de 2021

  • Entitas juvenils i Ajuntament acorden que davant la situació epidemiològica actual el millor és posposar els concerts juvenils.
  • La resta de programació continua estable, però s’han modificat l’espai dels concerts de sardana i orquestra.

Les entitats juvenils i l’Ajuntament de Palafrugell han acordat que ajornen els concerts de la Festa Major. Aquests concerts estaven programats a l’aparcament de l’Institut Baix Empordà, escenari de les conegudes barraques. Després d’un dia de reunions les àrees de Joventut i Cultura i les entitats van acordar que el millor es que aquests concerts es facin un cop passat l’estiu.

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell comenta que l‘augment de casos de COVID entre els joves els va fer estar alerta des d’inici de setmana. En aquest sentit, el batlle explica que en el moment d’organitzar la Festa Major, mesos enrere, ho feien amb la previsió de poder ser menys restrictius. No obstant això, lluny de poder relaxar mesures, ha passat el contrari.

Així, malgrat que en un primer moment s’havien plantejat continuar amb la programació, però amb mesures més restrictives, finalment s’ha decidit que ajornen els concerts de la Festa Major. Una decisió que s’ha pres de forma conjunta amb les entitats juvenils, segons remarca Piferrer.

Uns concerts que està previst que es facin un cop passat l’estiu, tot i que encara sense una data concreta.

Per la seva banda, el Racó de la Festa Major de l’associació Birres Braves també s’ha anul·lat. Des de l’entitat han reconegut a Ràdio Palafrugell les dificultats de tirar endavant la proposta davant la situació actual.

La resta de programació continua, però amb algunes modificacions

D’altra banda, els actes de la Festa Major de Palafrugell també inclouen concerts de sardanes i orquestres, entre d’altres propostes. Tot i que aquestes es continuaran oferint, també hi haurà modificacions. Uns canvis que, sobretot, afecten a l’espai en el que se celebrin.

Així, l’audició de sardanes del diumenge a les 20h i el concert de l’Orquestra Meravella de dilluns a les 20h s’han traslladat al Teatre Municipal de Palafrugell. A més, en el cas del concert d’orquestra hi haurà dues sessions, a les 19:30h i a les 22h.

Així doncs, la Festa Major de Palafrugell que inclou activitats del 15 al 21 de juliol serà més aigualida del que s’havien plantejat. No obstant això, Josep Piferrer es mostra optimista que la resta d’activitats es puguin celebrar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).