Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les Festes de Primavera al Pati de la Biblioteca

Escrit per el 19 de Maig de 2021

  • El director de la Biblioteca Municipal, Joan Soler, ens avança l’agenda d’activitats per als dies 19, 20 i 21 de maig al Pati de la Biblioteca.
  • Recordar que podeu seguir totes les novetats i activitats a les xarxes socials de la Biblioteca Municipal.

Els nostres micròfons han visitat un cop més les instal·lacions de la Biblioteca Municipal de Palafrugell. A continuació, conversem amb el seu director, en Joan Soler, per conèixer les activitats programades al Pati de la Biblioteca aquesta setmana. La qual, coincideix amb l’arribada de les Festes de Primavera.

En primer terme, Soler ressalta el relleu de l’activitat cultural durant aquest cap de setmana a Palafrugell. El dimecres 19 a les 17.30 h tindrà lloc l’hora del conte amb La casa que canta a càrrec de Bel Contes.

Seguidament, també al Pati de la Biblioteca el dijous 20 a les 19 h, es celebrarà l’activitat literària Rodoreda comentada. A càrrec de l’escriptor Miquel Martín i l’actriu Olga Cercós.

Altrament, seguint amb les activitats al Pati de la Biblioteca, el divendres 21 a les 19 h tindrà lloc una Taula rodona. La qual, dedicarà la seva conversa als llibres: La música entre Cuba i Catalunya d’Arsenio Rodríguez i Havaneres del segle XIX a Catalunya de Miquel Peralta. Amb la coordinació d’Enric Frigola.

Per concloure, en Joan Soler ens recorda l’arribada del curs Introducció a la recerca de feina. El qual oferirà la seva formació el pròxim dimarts 1 de juny de 10 h a 13 h.

Per últim, recordar que cal inscripció prèvia a les activitats a través del telèfon de la Biblioteca: 972 30 48 09. A continuació, adjuntem la conversació completa amb el director de la Biblioteca Municipal, en Joan Soler.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).