Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘La Drecera’ de Miquel Martín arriba a la desena edició

Escrit per el 23 d'Abril de 2021

  • ‘La Drecera’ de l’escriptor begurenc Miquel Martín ha arribat a la desena edició.
  • El begurenc es mostra molt satisfet de la bona acceptació rebuda.

El llibre La Drecera de l’escriptor begurenc Miquel Martín ha arribat a la desena edició. Tota una fita que per l’escriptor begurenc ha estat una sorpresa, tot i que des que va començar a escriure-la ja va percebre que tenia quelcom especial. Coincidint amb la diada de Sant Jordi comentem l’èxit del darrer treball literari de l’escriptor baixempordanès.

En aquesta conversa, Miquel Martín es mostra molt sorprès que l’obra hagi rebut aquesta bona acceptació. En aquest sentit, en només deu mesos després de sortir a la llum ja s’han assolit les 10 edicions.

Martín exposa que mentre l’escrivia ja intuïa que podria arribar a un públic ampli perquè era una novel·la especial que exposa el pas de la infantesa a l’adolescència en un Empordà desaparegut. També remarca que el prestigi de l’editorial Edicions del Periscopi, l’aparició en els mitjans de comunicació i les bones ressenyes, han afavorit la visibilitat.

Llarga trajectòria professional al darrere

Miquel Martín té 25 anys de trajectòria professional amb l’escriptura d’altres novel·les, contes, llegendes, assajos de literatura, entre altres registres. Tota una feina prèvia que l’ha permès arribar fins on és ara mateix.

D’altra banda, l’escriptor explica que l’èxit de La drecera ha permès que lectors i lectores que no el coneixien ara hagin començat a buscar entre les obres prèvies.

Tot i que Miquel Martín està gaudint de l’èxit de la novel·la, ja té nous projectes en marxa. En aquesta línia, avança que a finals d’any es publicarà un nou llibre de llegendes.

Segurament a causa de la bona acollida de l’obra, enguany Miquel Martín no signarà llibres a l’Empordà. Durant la Diada de Sant Jordi al matí ho farà a Barcelona i a la tarda, a Girona. Podeu recuperar la conversa íntegra amb Miquel Martín a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).