Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Sense Carroussel Costa Brava, ni Festes de Primavera

Escrit per el 30 de Març de 2020

  • La impossibilitat de fer les carrosses i la manca de dates ha fet prendre aquesta decisió única en els més de 50 anys d’història de les Festes.

La crisi del coronavirus deixarà, per primera vegada, en més de 50 anys d’història, Palafrugell sense les seves estimades Festes de Primavera. Per tant, no hi haurà, tampoc el Carroussel Costa Brava, la desfilada de carrosses inèdites amb més qualitat del país. Així, la COVID-19 deixa el municipi sense Carroussel Costa Brava, ni Festes de Primavera.

La setmana passada us explicàvem que l’IPEP i l’Ajuntament havien decidit ajornar el Flors i Violes per finals de setembre. A més, Josep Piferrer avançava que si no es pogués celebrar el Carroussel Costa Brava, tampoc hi hauria Festes de Primavera.

En aquells moments no sabia què passaria, però avui des de l’equip de Govern s’ha acabat de prendre la decisió que aquest any Palafrugell es quedarà sense Carroussel Costa Brava, ni Festes de Primavera. Una decisió conjunta amb l’Associació de colles de Festes de Primavera.

Sense Festes de Primavera per primera vegada en 58 anys

Aquesta és una decisió extraordinària i és que en els 58 anys d’història de les Festes de Primavera, aquestes mai s’havien suspès. Tampoc el Carroussel Costa Brava. Malgrat que en alguna ocasió s’havia canviat d’hora o, fins i tot, de dia, per pluja, mai havia quedat suspès.

En un comunicat conjunt amb l’Ajuntament de Palafrugell, les colles lamenten que “ens trobem en una situació inesperada, dolorosa, difícil i que ens priva fer el que més ens agrada: trobar-nos, veure’ns, reunir-nos, ballar, fer carrossa i gaudir en col·lectivitat de les Festes de Primavera des de 1963″.

Apunten a que la decisió s’ha pres, també, per “no fer un pas enrere, ja que entre tots estem aconseguint que les Festes tornin a brillar”. A més, expliquen que s’està treballant amb el consistori perquè els recursos destinats a l’esdeveniment serveixin per ajudar a les persones més afectades pel coronavirus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).