Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’esperit de les Festes de Primavera serà present a Palafrugell

Escrit per el 26 de Maig de 2020

  • Ajuntament, Associacio de colles de Festes de Primavera i Oohxigen uneixen esforços per fer una edició alternativa de les Festes de Primavera i del Carroussel Costa Brava.

Aquest cap de setmana a Palafrugell havia de tenir lloc les 58es Festes de Primavera. Des de fa setmanes, però, es va anunciar que aquest esdeveniment i el Carroussel Costa Brava s’anul·laven per la COVID-19. No obstant això, l’esperit de les Festes de Primavera serà present a Palafrugell.

Marc Casanovas, president de l’Associació de colles de Festes de Primavera ha expressat que després d’anunciar la suspensió de l’esdeveniment, les colles van estar tocades. Després de diverses converses, però, van tenir clar que s’havia de fer alguna cosa.

Així, l’Associació, conjuntament amb l’Ajuntament de Palafrugell i Oohxigen, l’associació de comerç i negoci del municipi, animen a tota la gent a decorar balcons i comerços. En aquesta línia, fan una crida perquè malgrat no hi hagi el Carroussel, diumenge la gent i els comerciants es disfressin.

A més, per impulsar la participació de tota la població, des de l’Ajuntament enguany també es farà el Concurs de Fotografia Paco Dalmau.

Per participar en el concurs s’ha de penjar una única fotografia o un vídeo entre el dissabte 30 o el diumenge 31 de maig fins a les 20h. S’ha de seguir el compte d’Instagram de @festesdeprimavera i en la publicació s’ha de mencionar a @festesdeprimavera⁣ @associaciocollesfp⁣ i @oohxigenpalafrugell. A més de fer servir les etiquetes #jofestesdeprimavera, #festesdeprimavera2020, #carrousselcostabrava i #joemcorono⁣.

Carroussel Costa Brava, marca registrada

Arran de la polèmica sorgida amb Platja d’Aro dos anys enrere, en el que el municipi platjarenc va plagiar l’eslogan “Carnaval de carnavals” de Palafrugell, el consistori va començar a treballar per registrar la marca Carroussel Costa Brava. Així, aquest registre fa que aquest títol només es pugui fer servir a Palafrugell.

Tanmateix, Casanovas, també recorda que fa temps que estan treballant perquè la Generalitat reconegui les Festes de Primavera com Element Festiu d’Interès Nacional. Un fet que ha d’estar al caure, segons el president de l’Associació.

Aquest reconeixement, suposaria un nou impuls per a l’esdeveniment que enguany s’ha vist afectat per la crisi sanitària. Tot i que, l’esperit de les Festes de Primavera serà present a Palafrugell aquest cap de setmana.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).