Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El White Summer 2020 fa front al coronavirus

Escrit per el 2 d'Abril de 2020

  • El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya rebrà el 20% de les entrades anticipades que es venguin durant el confinament.
  • El festival ha de tenir lloc de l’1 al 23 d’agost a la localitat de Pals. Des de l’organització es mostren optimistes de poder celebrar la 9a edició.

El White Summer Costa Brava de Pals també vol fer front per vèncer el coronavirus. En aquest sentit, des de l’organització han fet públic que el 20% de les entrades que es venguin durant el confinament es destinaran al departament de Salut.

Des de l’inici de la crisi del coronavirus a tot el territori les mostres de solidaritat s’han fet notòries. En aquesta emissora hem repassat les més destacables de la comarca i del municipi, com l’elaboració de més de 500 mascaretes diàries o les pantalles protectores. Des del White Summer Group (WSG) també es vol aportar el seu granet de sorra. Després de pensar quina podria ser la millor fórmula, han acabat optant per donar el 20% de les entrades venudes durant el període de confinament.

Sara Adroer, del departament de Màrqueting de WSG, és qui dona els detalls d’aquesta iniciativa a Ràdio Palafrugell. El fet que aquest sigui el primer any que posen a la venda les entrades amb tanta antelació fa que no es pugui comparar respecte d’altres anys. No obstant això, es mostren satisfets de l’acollida de la iniciativa.

Optimisme en poder realitzar el White Summer Costa Brava

En les darreres setmanes s’ha fet públic la cancel·lació de diversos esdeveniments dels mesos de maig i juny. A casa nostra, per exemple s’han suspès per primera vegada les Festes de Primavera. Malgrat la situació actual, Sara Adroer es mostra optimista de poder celebrar la 9a edició del White Summer.

En cas que s’hagués d’anul·lar l’edició d’enguany, des de l’organització asseguren que es retornaria l’import íntegre de les entrades. També es donaria la possibilitat de canviar l’entrada per qualsevol esdeveniment organitzat pel grup durant aquest any i el 2021.

Per últim, Sara Adroer ha explicat les novetats de cara a la nova edició del White Summer Costa Brava. Així, han creat dos móns: el “sounds” i l'”expirience”.

Aquesta setmana doncs, des del White Summer Group s’ha donat a conèixer que també faran front al coronavirus en la 9a edició del festival de Pals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).