Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Còctel Musical

Presentat per Manel Palacios

Emissions

Dilluns 02:00 03:00
Dilluns 21:00 22:00

La banda sonora de les nostres vides

Etiquetes: , ,
Un espai que recupera l’estil radiofònic de finals dels 70 i principis dels 80, tot fent un programa que sigui distret però que, a part, qui l’escolti pugui aprendre dels artistes, dels discos i de las anècdotes que s'expliquen en el programa.

Hola! Em dic Manel Palacio i soc nascut a Barcelona el 1983. Soc músic desde fa poc més de 20 anys i un col·leccionista de vinils desde 1999.

Sempre m’ha agradar el rock dels anys 50, 60 i 70. Tot i que no em desagraden coses dels anys 80, 90 i fins i tot algunes de l’actualitat. La idea de fer un programa com “Còctel Musical” em va sorgir després d’escoltar a dos grans de la ràdio com Albert Malla i Jose Maria Pallardó.

He volgut (i espero haver-ho aconseguit) recuperar l’estil radiofònic de finals dels 70 i principis dels 80, tot fent un programa que sigui distret però que, a part, qui l’escolti pugui aprendre dels artistes, dels discos i de las anècdotes que explico en el programa.

També m’he dedicat a buscar aquelles gravacions pirates amb bona qualitat de so que m’han semblat més interessants i/o curioses. Res més. Espero de tot cor que us agradi la meva proposta i, ja sabeu, us espero a tots i a totes a “Còctel Musical”!


Llegir més