Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Lliurament dels premis conte curt Es Còdol i fotografia digital de l’AVAC

Escrit per el 2 de Setembre de 2021

  • La presidenta de l’AVAC, Lluïsa Bonal, aprofita el nostre micròfon per fer públics els premiats i premiades del conte curt Es Còdol i el concurs de fotografia digital.
  • Mariona Castells ha estat la guanyadora del conte curt Es Còdol amb l’obra “Estiuar”.

L’Associació de Veïns i Amics de Calella organitza activitats d’oci i culturals, així com participa de la vida activa de Calella. Altrament, també promou activament la reflexió al voltant de temes culturals i socials de Calella i la vida al mar. En aquesta ocasió, contactem amb l’AVAC per conèixer els guanyadors i guanyadores de dos dels seus concursos: El conte curt Es Còdol i el concurs de fotografia 2021.

En primer terme, la presidenta de l’AVAC Lluïsa Bonal, recorda breument les bases d’ambdós concursos. Primerament, el concurs de conte curt Es Còdol, en honor a la revista de l’associació.

D’altra banda, Bonal recorda a l’audiència les bases principals del concurs de fotografia digital organitzat per l’associació. El qual, aquest any acumula dos anys de celebració en aquest format.

“Estiuar” de Mariona Castells, la guanyadora del conte curt Es Còdol

En aquest punt de l’entrevista, la presidenta de l’AVAC fa pública la resolució del 6è premi del conte curt Es Còdol. A continuació, comparteix que durant el procés de deliberació el tribunal va seleccionar 22 obres. D’entre les quals, la finalista va estar “Fenòmens meteorològics” d’Adrià Aguacil i la premiada “Estiuar” de Mariona Castells.

L’acte de lliurament de premis es va celebrar el darrer diumenge al local de l’AVAC a Calella de Palafrugell. Tot seguit, la Lluïsa Bonal detalla els obsequis als premiats: un premi econòmic i la publicació del conte a la revista Es Códol.

Pau Illán, Esther Medina i Jacques Fiancette, guanyadors/es del concurs de fotografia 2021

En el cas del concurs de fotografia digital 2021, cada participant podia presentar un màxim de tres obres originals, una per a cada categoria: Submarinisme, somriures o lliure.

En aquest sentit, els guanyadors han estat en Pau Illán, amb “La Yuma i el pop” a la categoria submarinisme; Esther Medina amb “Relax a Sant Roc” amb la categoria somriures; i Jacques Fiancette amb “Tempesta” a la categoria lliure.

En el cas del concurs de fotografia, es farà un vídeo amb totes les fotografies presentades i es publicaran a les xarxes socials de l’Associació citant a l’autor de l’obra. Les tres obres guanyadores seran impreses i exposades al local de l’Associació del 30 d’agost al 20 de setembre de 2020.

Per concloure, Bonal avança que en motiu de la celebració dels 60 anys de l’AVAC, el 10 de setembre es farà la presentació de la publicació confeccionada per diversos col·laboradors de l’associació.

Finalment, adjuntem la conversa íntegra amb la presidenta de l’AVAC Lluïsa Bonal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).