Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


En marxa el concurs de fotografia de l’AVAC

Escrit per a 7 d'Agost de 2020

  • El concurs presenta diverses novetats i es poden enviar les imatges fins el 20 d’agost.

L’Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell (AVAC) no ha volgut renunciar a oferir activitats durant l’estiu. No obstant això, han hagut de canviar algunes propostes o adaptar-les per complir les restriccions del COVID. Entre aquestes activitats ja hi ha en marxa el concurs de fotografia que organitza l’AVAC.

Laura Millán, a més de ser regidora del PSC a l’Ajuntament de Palafrugell és, també, membre de l’associació. Avui hem conversat amb ella també de l’actualitat de Calella de Palafrugell. Al voltant de les activitats organitzades per l’AVAC, destaca que tot i la situació, han pogut fer moltes coses.

Entre les propostes per a turistes i residents al nucli un any més hi ha en marxa el concurs de fotografia digital de l’AVAC. Per tal que hi participi més gent i també per adaptar-se a la situació del coronavirus han introduït diverses novetats. La principal és que ja no cal presentar les fotografies impreses i que s’han creat 3 categories.

Les imatges es poden presentar per correu electrònic que trobaran a les bases del concurs a la web de l’AVAC. El termini màxim per enviar les fotografies és fins el 20 d’agost i aleshores un jurat format per membres de la junta de l’associació en decidirà els guanyadors o guanyadores.

Premis per a cada categoria

Els guanyadors s’anunciaran el 24 d’agost i el dia 30 es faria l’entrega de premis, en un lloc encara per determinar, depenent de les persones que hi assisteixin.

Els premis, un per cada categoria consisteixen en un sopar per a dues persones en un restaurant de Calella de Palafrugell. A més, les fotografies vencedores seran exposades al local de l’AVAC del 30 d’agost al 20 de setembre.

D’altra banda, amb Laura Millán també hem repassat les activitats i presentacions de llibre que han fet durant el juliol i les que s’han de fer en les properes setmanes. Podeu escoltar l’entrevista al següent arxiu.

En marxa el concurs de fotografia de l'AVAC
Imatge de Ricardo Herrera Jiménez

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *