Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


60 anys de l’Associació de Veïns i Amics de Calella

Escrit per el 17 de Juny de 2021

  • L’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC) aquest any 2021 celebra el seu 60è aniversari i el 30è de la revista Es Còdol.
  • Lluïsa Bonal, presidenta de l’AVAC explica què estan organitzant per commemorar l’efemèride.

Aquest 2021 l’AVAC està de doble celebració. D’una banda, commemoren els 60 anys de l’Associació de Veïns i Amics de Calella i els 30 de la revista Es Còdol. Per celebrar aquestes dues efemèrides, estan preparant un seguit d’actuacions i activitats que s’afegiran a les ja habituals

Lluïsa Bonal, presidenta de l’AVAC, fa memòria recordant que el 1961 naixia l’Associación de Amigos de Calella, el preludi de l’actual associació. No obstant els diversos canvis de junta, durant aquests 60 anys s’ha mantingut el mateix esperit que a l’inici. Això sí, adaptant-se a la transformació que ha viscut Calella de Palafrugell.

La primera de les accions per recordar els 60 anys de l’Associació de Veïns i Amics de Calella, es va poder veure en el darrer número de la revista Es Còdol, en la que ja hi va figurar el logotip commemoratiu dissenyat per l’Anna Villodre. D’altra banda, també s’han elaborat uns punts de llibre i unes banderoles amb tres diferents aquarel·les de Rosa Gelpí. A banda d’aixó, es troben treballant en altres propostes que avança la Lluïsa Bonal a continuació.

L’AVAC treballa en l’edició d’una publicació coorporativa

Convé ressaltar que en l’actualitat, l’AVAC treballa en l’edició d’una publicació corporativa. Amb l’objectiu que resulti un element de comunicació per explicar la tasca que ha dut a terme l’associació aquests 60 anys. Així ens presenta la nova iniciativa la presidenta de l’Associació.

D’altra banda, Bonal avança també que es farà un mural a la façana lateral del local de l’AVAC. Un mural dissenyat i pintat per l’artista palafrugellenca Rosa Aguiló amb motius de mar.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb la presidenta de l’AVAC la Lluïsa Bonal. A través de la qual podreu conèixer l’actualitat sobre l’activitat de l’associació i el seguit d’actes que tindran lloc en honor a ambdós aniversaris.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).