Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Farners Casas guanyadora del 4t Premi Conte Curt Es Còdol

Escrit per a 10 de Setembre de 2019

  • La 4a edició del Premi Conte Curt Es Còdol ha quadruplicat la participació respecte altres edicions amb 124 textos
  • La Lena de Farners Casas ha estat el conte guanyador i El Fill de Lluís Hernández n’ha estat el finalista

Diumenge el local social de l‘Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell (AVAC) va acollir l’entrega de premis de la 4a edició del Premi Conte Curt Es Còdol. Farners Casas Fontcoberta va ser la guanyadora d’una edició de rècord. Enguany els premis ha superat la participació de les 3 edicions anteriors. Així doncs, els 124 contes presentats quadrupliquen els participants del 2018.

La Lena, de Farners Casas Fontcoberta una novel·la negra que té com a protagonista una dona. Un tret característic de les publicacions de Casas com detalla a Ràdio Palafrugell Lluïsa Bonal, presidenta de l’AVAC.

Per la seva banda, el finalista de la 4a edició del Premi Conte Curt Es Còdol va ser Lluís Hernández Sonali amb El Fill. Aquest conte té com a temàtica la religió i, en concret la Bíblia. En aquest sentit, la religió, és un tema recurrent en els textos de Lluís Hernández.

Les claus de l’èxit de participació

D’altra banda, un dels fets a destacar d’aquesta 4a edició del Premi és l’èxit de participació. Així, els 124 contes presentats pràcticament igualen la participació de les tres edicions anteriors.

Per a Lluïsa Bonal les claus per entendre aquest augment de la participació són diversos. Entre elles hi ha l’augment de remuneració del 1r premi, la difusió i, també, que aquest concurs ha estat inclòs dins de la convocatòria de la Generalitat.

Així doncs, l’AVAC està més que satisfeta amb aquesta 4a edició del concurs. Bonal també ha volgut agrair la col·laboració de la Fundació Josep Pla i el patrocini de H10 Hotels. A més, els contes guanyadors es podran llegir en els propers números de la revista Es Còdol que es publica dos cops l’any.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *