Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Festa Major de Palafrugell també es viu a la Biblioteca

Escrit per el 13 de Juliol de 2021

  • Joan Soler, director de la Biblioteca Municipal, detalla la programació de la Biblioteca emmarcada dins la Festa Major.
  • D’entre la programació per la segona quinzena de juliol, trobem art, música, literatura, fotografia i audiovisual.

L’arribada de la setmana de Festa Major a Palafrugell, la Biblioteca Municipal presenta la seva programació emmarcada dins la festivitat de la vila. A continuació Joan Soler, director de la Biblioteca , coneixem tots els detalls de les activitats de la casa per la segona quinzena de juliol de 2021.

De la programació de la Biblioteca per la Festa Major la primera que hi ha organitzada és una taula rodona amb Enric Bruguera i Gerard Prohias. A més, comptarà amb la dinamització a càrrec de Cyril Torres. A continuació, Soler comparteix més detalls sobre el contingut de l’acte de dijous 15 de juliol a les 19h.

Seguint amb la programació, el divendres 16 a les 19h tindrà lloc la inauguració d’una exposició dedicada a la figura de Joan Aliu. L’exposició, dividida entre la Biblioteca i el Teatre, exposarà la trajectòria d’Aliu com artista i autor gràfic. A continuació, el director aprofita per fer cinc cèntims sobre la trajectòria d’Aliu.

Art i música

El pròxim dimecres 21 a les 19h, després de Santa Margarida, el pati de la Biblioteca s’emplenará d’art i música en parts iguals. Durant l’acte, s’inaugurarà el mural creat per les artistes Montse Català, Anna Grimal i Bruna Valls. Alhora, l’acte comptarà amb l’actuació del grup musical White Shadow, amb la palafrugellenca Aida Blanco.

Sobre la temàtica, Soler declara que les artistes han desenvolupat el seu art utilitzant com a base el concepte del llibre i la lectura. Però, fins aquí ens pot llegir de moment, ja que els hi han deixat “via lliure”.

Per concloure, el divendres 23 es projectarà el documental La paloma de Sigrid Faltin. Una activitat que és resultat de la col·laboració amb la Fundació Ernest Morató entorn la cançó La Paloma.

Per a més informació, podeu contactar amb la Biblioteca Municipal a través de les xarxes socials o per telèfon al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).