Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Fundació Ernest Morató omplirà d’havaneres plaça Nova

Escrit per el 18 de Juny de 2021

  • Durant tot el matí de diumenge comptarà amb la participació d’una desena de grups i intèrprets d’havaneres per commemorar el Dia Europeu de la Música.

Aquest diumenge, la Fundació Ernest Morató oferirà la primera edició d’una mostra de discografia d’havaneres amb una trentena d’edicions i propostes discogràfiques en honor al Dia Europeu de la Música. Enric Frigola, president de la Fundació Morató dona els detalls d’aquesta mostra que omplirà d’havaneres plaça Nova.

L’activitat de la Fundació Morató en commemoració del Dia Europeu de la Música, és el primer cop que se celebra. Frigola explica que s’ha escollit l’epicentre de la vila per oferir aquesta mostra d’havaneres durant tot el matí de diumenge.

Hi participaran una desena de grups i d’intèrprets d’havaneres que hi exposaran tant les darreres novetats discogràfiques com també els discs que han esdevingut autèntics clàssics del gènere. Tot seguit, Frigola afegeix que segons com funcioni aquesta primera edició, es decidirà la seva continuïtat.

La iniciativa parteix de la voluntat de donar visibilitat als grups i intèrprets d’havaneres i a la seva activitat i producció discogràfica. Alhora la mostra vol reivindicar el consum dels formats físics de la música produïda per totes aquestes formacions. Així com de l’activitat de la Fundació Morató.

En aquest punt, Enric Frigola defineix les intencions de l’activitat com “una bona manera de visibilitzar la tasca de la Fundació”. A més també de resultar, una activitat sota la línia de treball de la fundació: la promoció de l’havanera.

D’altra banda, Frigola també recorda que el 2 de juliol a les 19h a l’Hotel Alga tindrà lloc l’acte honorífic al periodista de Calella de Palafrugell, Carles Sentís. Una activitat recurrent de la Fundació el dia abans de la Cantada d’Havaneres de Calella.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).