Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer, “Palafrugell és un poble segur”

Escrit per el 27 de Juliol de 2021

  • Entre les persones convidades del passat divendres al directe de Plaça Nova, vam comptar amb l’alcalde Josep Piferrer.
  • A continuació, recuperem algunes de les declaracions entorn la seguretat, mobilitat, festa major i les platges de la vila.

Al llarg de l’estiu, Ràdio Palafrugell trasllada els seus micròfons a la terrassa del Centre Fraternal amb la intenció d’emetre la programació matinal des de Plaça Nova. Cada divendres, ens acompanyen diverses personalitats de la vila; entre elles, aquest passat divendres, vam comptar amb l’alcalde Josep Piferrer, qui va compartir diverses declaracions, les quals recuperem a continuació.

En primer terme, recuperant algunes de les declaracions de Pau Lladó a Ràdio Palafrugell sobre l’augment de la seguretat intel·ligent a la vila, Piferrer qualifica Palafrugell de “poble segur“. A continuació, fa referència als petits furts com els més complicats de controlar. En aquest sentit, s’instal·laran diverses càmeres de vigilància a la zona cèntrica i més comercial de la vila.

Preguntat sobre la seguretat i protecció del banc d’imatges d’aquestes càmeres de vigilància, Piferrer assegura que la protecció “és molt i molt gran”. Declara que només hi té accés autoritzat el Cap de la Policia Local i que aquest és el responsable d’autoritzar als membres del seu cos en cas necessari.

Josep Piferrer, “Lligat amb seguretat va la mobilitat”

En segon lloc, entrant en mobilitat, Piferrer declara que gràcies als canvis de circulació efectuats els darrers dos anys de mandat, “hem disminuït de manera considerable els accidents de circulació” a la vila.

Després de conversar sobre la quantitat d’accidents, toca regular-ne la seva gravetat. En aquest sentit, Piferrer situa com a gran objectiu entorn la mobilitat i la seguretat de la vila, la reducció de la velocitat a 30 km/h.

La Festa Major del 2021, sense activitats pel públic jove

Fent un repàs de tot el que ha quedat per celebrar al llarg de la darrera Festa Major 2021; Piferrer fa menció dels enyorats concerts d’orquestra a Plaça Nova i el “Racó de la Festa Major” pel jovent. En aquest sentit, l’equip de govern espera positivament poder recuperar algunes de les activitats suspeses a partir del pròxim setembre 2021.

Arribats a aquest punt de l’entrevista, entrem en conversa sobre les mesures a les platges del litoral de la vila. Fent referència a la prohibició de privatitzar l’espai de les platges amb la instal·lació de la tovallola. L’alcalde assegura que és un pas més cap a la qualitat de les nostres platges. Les quals es caracteritzen per tenir poc espai tot i el seu encant.

Finalment, adjuntem l’entrevista completa amb l’alcalde de Palafrugell Josep Piferrer durant el directe des de Plaça Nova.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).