Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Prohibeixen deixar la tovallola a la platja per guardar espai

Escrit per el 7 d'Agost de 2020

  • L’Ajuntament de Palafrugell endureix le mesures contra actituds incíviques a través d’un Ban amb aquesta nova normativa.
  • Si qualsevol objecte de platja està més de mitja hora a la zona de bany sense propietari serà intervinguda i custodiada.

L’Ajuntament de Palafrugell acaba de publicar un Ban que prohibeix deixar tovalloles i altres estris a la platja per guardar espai. A més, el text també especifica que qualsevol objecte, tovallola o estri de platja, que estigui més de mitja hora a la zona de bany sense la persona propietària serà intervinguda i custodiada per al seu posterior retorn.

Segons Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, “aquesta nova normativa sorgeix arran de les restriccions d’aforament de les platges i per evitar problemàtiques com les que han sorgit en els darrers dies, quan alguns banyistes ocupaven espai durant molta estona sense ser a la platja. L’objectiu és garantir i limitar l’ús privat de l’espai públic i assegurar una rotació efectiva, per tal que el màxim de gent pugui gaudir de les platges del municipi”.

Aquesta normativa, que entra en vigor avui mateix, s’aplica a tots els nuclis costaners de Palafrugell: Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu. Per tal d’informar d’aquesta novetat als banyistes, es col·locaran panells informatius a totes les platges.

D’altra banda, la norma s’afegeix a les altres mesures aplicades a les platges per prevenir la propagació de la COVID-19. Així com són la limitació d’aforament, la distància entre tovalloles i l’ús de mascareta. Un equip d’agents cívics, amb el suport de la Policia Local, vetllen pel seu compliment.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).