Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Gran èxit de l’obra l’Esperit de les Festes de Primavera al TMP

Escrit per a 24 de Maig de 2021

  • L’activitat alternativa al Carroussel Costa Brava 2021 gairebé ha exhaurit les entrades de les tres funcions celebrades aquest cap de setmana.
  • Diversos veïns i veïnes del poble comparteixen la seva valoració.

El darrer cap de setmana de Festes de Primavera va presentar una programació molt rica per als vilatans i vilatanes de Palafrugell i voltants. D’entre les activitats, trobàvem l’espectacle l’Esperit de les Festes de Primavera al Teatre Municipal de Palafrugell. L’obra produïda per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell i protagonitzada per les colles; la Tustarrada, la Garnatxa, The Queens, Cheerleaders, Imparables, Tot al 17, Confetti, Imaginació, E.K.SI i Els Trompats ha estat tot un èxit i així ho ha reflectit el públic amb les seves opinions.

En primer lloc, la Marina Durango, veïna de Mont-Ras, declara que la dinàmica de l’espectacle li ha semblat “molt original“. Justifica que aquest ha sabut combinar història, humor, dansa i teatre.

L’espectacle ha aconseguit reviure l’autèntic esperit de les Festes de Primavera entre el públic

D’altra banda, seguint amb les veïnes de Mont-Ras, la Sara Contreras comparteix que li ha semblat “una forma molt original de reviure l’esperit de les festes” com a alternativa al Carroussel. Per últim, Contreras destaca la feina de l’Ajuntament quant a la coorganització de l’espectacle.

En aquest sentit, l’Adrià Ortega, veí de Begur, també en fa una valoració positiva de l’espectacle. Comparteix que, personalment, era un desconegut de la història rere les Festes de Primavera. I que per tant, a més de passar-ho bé, ha après tot el que amaga la història de les Carrosses.

D’altra banda, preguntat sobre les sensacions sobre l’escenari, l’Edu Trujillo com a cap de la Colla The Queens comparteix que ha estat una experiència “única i molt bonica”. Una experiència on totes les colles “han anat tots a una”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *