Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Seguiment de la inauguració de les Festes de Primavera

Escrit per a 21 de Maig de 2021

  • Des de Ràdio Palafrugell oferirem un programa especial des de la Bòbila per fer seguiment de la inauguració de l’exposicó Història de les Festes de Primavera i Carroussel Costa Brava.

L’acte inaugural de l’exposició Història de les Festes de Primavera i Carroussel Costa Brava serà el tret de sortida a un cap de setmana intens d’activitats de les Festes de Primavera 2021. Enguany, cal destacar que en el decurs del mateix acte, l’Ajuntament rebrà el diploma d’Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional i es recuperarà La Grità, que anirà a càrrec de La Tustarrada. L’acte no serà obert al públic, però es podrà seguir per diverses vies, entre elles mitjançant el programa especial que farà Ràdio Palafrugell.

Ràdio Palafrugell farà un seguiment de la inauguració de les Festes de Primavera. Serà un programa especial des de la Bòbila en el que es farà una prèvia a l’inici de l’acte. Així, connectarem des de les 18h per conversar amb diverses personalitats vinculades a les Festes de Primavera. A més, un cop comenci l’acte, es retransmetrà també en directe per tal d’oferir tot allò que passi a la Bòbila.

D’altra banda, també es podrà es podrà seguir en streaming a través del web municipal i de les xarxes socials de Festes de Primavera. L’exposició és un recull diverses fotografies que fan un recorregut pels quasi 60 anys d’història de les Festes i del Carroussel. La mostra es podrà visitar a l’espai de La Bòbila fins el proper 12 de setembre.

Cap de setmana farcit de propostes

Aquest acte serà el que donarà el tret de sortida a un cap de setmana ple de propostes. Així, hi haurà dos concerts emmarcats en el Festival Ítaca, l’espectacle L’esperit de les Festes de Primavera, la gimcana d’iniciació a càrrec de l’Agrupació Escolta i Guia Indika. Per últim, tancarà les Festes el concert del Port Bo i Peix Fregit de diumenge. Tota la informació i la programació es pot consultar als webs municipals www.palafrugell.cat i www.palafrugellcultura.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *