Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dani Rebollo presenta ‘L’Esperit de les Festes de Primavera’

Escrit per a 6 de Maig de 2021

  • L’Esperit de les Festes de Primavera es tracta de l’espectacle que substituirà el Carroussel Costa Brava que enguany s’ha vist suspès per segon any consecutiu.
  • Un dels seus directors, en Dani Rebollo, ens avança el tipus d’espectacle i les curiositats sobre la seva creació.

Amb la intenció de conèixer més detalls sobre la realització de l’espectacle substitutiu del Carroussel Costa Brava, contactem amb en Dani Rebollo. El director qui, conjuntament amb David Galceran, ha fet possible l’espectacle L’Esperit de les Festes de Primavera: Un repàs històric des dels inicis de les festes fins avui.

En primer lloc, el director de l’espectacle Dani Rebollo, comparteix que l’espectacle és el resultat de la lluita que les colles han mantingut per tal de no suspendre un any més l’activitat de les festes.

L’Esperit de les Festes de Primavera, un format innovador de les festes

Preguntat sobre el procés de creació, en Dani es remunta als inicis de la creació de l’espectacle. On conjuntament amb en David Galceran, van conversar amb les colles sobre com fer realitat les Festes de Primavera en un format completament nou.

En Dani Rebollo es troba entusiasmat davant la capacitat d’adaptació que han presentat les colles des d’un principi. Tal com declara a continuació, es troba molt sorprès amb l’evolució i la voluntat de les colles.

Tot i la dificultat per assajar amb les mesures de seguretat, l’espectacle ja és una realitat. Un espectacle que repassarà les festes de primavera des del 1863 fins a l’actualitat. A continuació, Rebollo comparteix com ha estat possible preparar-ho tot.

En aquest sentit, cada una de les colles esdevindrà un petit espectacle dins de la funció. A continuació, en Dani avança que es tracta d’un espectacle multidisciplinari que crearà un ambient festiu i amb moltes sorpreses més.

Per últim, recordar que les entrades es troben gairebé exhaurides i cal reservar prèviament la vostra localització. Les funcions tindran lloc el dissabte 22 a les 20.30 h i el diumenge 23 a les 17 h i les 20 h.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *