Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Casamar de Llafranc perd l’estrella Michelin

Escrit per el 16 de Desembre de 2021

  • El xef Quim Casellas reconeix que va ser tota una sorpresa perdre aquesta distinció que ostentaven des del 2011.
  • Tot i la gerra d’aigua freda, assegura que continuaran treballant com fins ara i amb el principal objectiu: treballar pels clients.

Aquest dimarts es van donar a conèixer els restaurants guardonats per la Guia Michelin. La sorpresa va ser veure com el Casamar de Llafranc es quedava sense l’estrella que se li havia atorgat el 2011 i que havia mantingut durant 9 anys consecutius. Quim Casellas, xef del restaurant, reconeix que no s’esperaven aquesta notícia que els va agafar per sorpresa.

Dos dies després de conèixer que el restaurant Casamar de Llafranc es quedava sense l’estrella Michelin, el xef palafrugellenc, Quim Casellas, ha valorat aquesta notícia. Un fet que no s’esperaven de cap manera, més encara quan en un primer moment van mirar per error la llista del 2020.

Preguntat per quines són les raons que els han fet perdre aquesta distinció, Casellas comenta que no les sap. D’una banda, perquè han continuat treballant com en els darrers anys i perquè tampoc no han rebut cap explicació de la Guia, un fet que és habitual.

Per aquest motiu, apunta que es posaran en contacte amb la Guia Michelin per intentar conèixer els motius que han fet que el Casamar de Llafranc s’hagi quedat sense estrella.

La notícia era tan poc esperada que el propi Quim Casellas, reconeix que en previsió d’obtenir la distinció per desè any consecutiu havien demanant a companys de professió un vídeo felicitant-los per l’efemèrida.

Seguir treballant pel client

La part positiva d’aquest fet, segons el xef del Casamar ha estat adonar-se que són moltes les persones relacionades amb la gastronomia que els han donat suport. Així, com clients i conegut que han volgut enviar-los missatges d’ànims. A més, de donar l’enhorabona als dos restaurants de la comarca que han mantingut les estrelles: el BòTic (2) de Corçà i Els Tinars (1) de Santa Cristina d’Aro.

En tot cas, tot i la notícia, des del Casamar tenen clar quina és la línia a seguir. D’una banda, continuar tractant el producte de proximitat i treballar pels clients.

En aquest sentit, cal recordar que a principis d’any el restaurant va figurar entre els 100 establiments preferits pels espanyols. A més, també el passat mes d’abril la Guia Repsol distingia, per primera vegada al Casamar amb un Sol. Dos reconeixements que els fan ser optimistes i que els faran treballar per intentar recuperar l’estrella perduda aquest 2021.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).