Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un Sol llueix al costat de l’Estrella del Restaurant Casamar

Escrit per a 14 d'Abril de 2021

  • El Restaurant Casamar de Llafranc és reconegut amb un Sol de la Guia Repsol, un símbol d’excel·lència culinària.
  • És la primera vegada que reben aquesta distinció que se suma a la consolidada Estrella Michelin.

El passat 12 d’abril es va celebrar l’acte d’entrega dels guardons Sol de la Guia Repsol al Teatre Victoria Eugenia de Sant Sebastià, al País Basc. Aquests són unes distincions que es concedeixen als millors restaurants i cuiners, i que són símbol d’excel·lència culinària. En aquest sentit, la guia va atorgar el primer Sol al Restaurant Casamar de Llafranc.

Els premis es divideixen en un, dos o tres Sols i el Restaurant Casamar de Llafranc en va rebre la primera distinció. Ens ho explica Maria Casellas, la cap de sala.

Aquest reconeixement seria un equivalent als de la Guia Michelin, però de Repsol. Aquests, però, s’enfoquen més a Espanya i Portugal.

Cal recordar que el Sol atorgat al Restaurant Casamar se suma a la ja consolidada Estrella Michelin que va obtenir el passat desembre per novena vegada consecutiva.

El reconeixement va arribar per sorpresa

El premi va arribar força per sorpresa i des de l’establiment n’estan molt contents. Ho van conèixer fa dues setmanes.

Casellas remarca que no s’ho esperaven perquè no tenien constància que cap inspector hagués fet cap àpat a l’establiment. Normalment hi reserven sense avisar, però després es presenten un cop acabat.

No és només l’únic restaurant de la zona que ha rebut un reconeixement, també ho foren el restaurant Bo.Tic de Corçà o el Villa Más de Sant Feliu de Guíxols.

Setmana Santa molt positiva

Paral·lelament, Maria Casellas ens valora la Setmana Santa com a molt bona gràcies a l’arribada de visitants. El confinament comarcal s’ha notat, però afirma que es continua treballant i la intenció és mantenir el negoci obert. Maria Casellas es mostra optimista i té l’esperança que la tardor sigui millor.

Es pot recuperar la conversa íntegra amb Maria Casellas a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *