Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El carrer Ample de Palafrugell serà zona 30

Escrit per el 3 de Març de 2020

  • Passarà a ser una via compartida per turismes i bicicletes, amb prioritat per aquestes últimes.
  • Divendres van començar els treballs de repintat d’aquesta

Divendres 28 de febrer es van iniciar les tasques de repintat d el carrer Ample de Palafrugell que farà que aquesta via sigui zona 30. Així, serà una via en la que les bicicletes hi tindran prioritat. Divendres es va començar pel passos de vianants i la reordenació d’aparcaments. En aquest sentit, a la zona de l’Estadi s’ha pintat la zona d’aparcament de cotxes, motos, bicis i vehicles d’emergència.

L’objectiu d’aquestes actuacions és que el carrer Ample de Palafrugell esdevingui una zona 30. Per tant, com avança Pau Lladó, regidor de Mobilitat i Serveis, serà una via compartida entre automòbils i bicicletes, amb prioritat per aquestes últimes.

El carrer Ample és una zona per la qual passen molts escolars. En aquest sentit, és habitual veure a mainada que hi passa amb bicicleta per la vorera. Així, si es vol evitar aquesta imatge, Lladó recorda que se’ls ha de donar una alternativa segura.

A més, aquesta actuació també permetrà connectar la xarxa Pirinexus amb el centre del municipi. Ahir dilluns s’havien de reprendre les tasques de repintat, però el fort vent de primera hora del matí i la posterior pluja ho va fer impossible. Així doncs, s’espera que durant el dia d’avui es reprenguin aquestes actuacions. El regidor de Mobilitat demana que es confiï amb els tècnics del consistori quan es fan aquest tipus d’actuacions.

Caldrà esperar uns dies per veure com es dibuixa la zona 30 del carrer Ample, una via compartida per automòbils i bicicletes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint