Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest estiu arribarà la Smart City a Palafrugell

Escrit per a 9 de Juliol de 2020

  • Pau Lladó torna a donar una data per a la implantació d’aquesta tecnologia al municipi.
  • Després de diversos entrebancs, el primer aparcament intel·ligent del municipi està a punt de ser una realitat.

L’Ajuntament de Palafrugell fa mesos que treballa per incorporar la tecnologia Smart City al municipi. En aquesta línia, s’han donat diverses dates per a la seva implantació, però en tots els casos s’ha acabat retardant. Ara, però, tot indica que aquest estiu arribarà la Smart City a Palafrugell. El primer espai en el que s’instal·larà serà a l’aparcament del Casal.

Pau Lladó, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell ha tornat a donar una data per la posada en marxa la tecnologia Smart City, a través dels aparcaments intel·ligents. Aquesta nova eina, en un principi, havia d’entrar en funcionament a finals del 2019 i, posteriorment, durant el primer trimestre de l’any. El primer entrebanc va estar relacionat amb el sistema que s’havia de fer servir.

Ara, a falta dels darrers detalls, Pau Lladó s’ha mostrat convençut que aquest estiu la Smart City arribarà a Palafrugell.

Així, la setmana que ve ha de ser clau perquè aquesta nova tecnologia es posi en funcionament a Palafrugell. En aquest sentit, Lladó ha recordat que les actucions del departament de mobilitat, a peu de carrer, es faran fins el 17 de juliol.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *