Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aparcaments intel·ligents a Palafrugell

Escrit per el 23 d'Octubre de 2019

  • Pau Lladó avança a Ràdio Palafrugell que abans de finals d’any instal·larà aquest sistema a diverses zones del municipi.
  • La iniciativa vol ser una eina més per potenciar el Nadal a Palafrugell.

Pau Lladó, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell ha avançat en una entrevista a Ràdio Palafrugell que abans d’acabar aquest any arribaran els aparcaments intel·ligents a Palafrugell. En aquest sentit, la iniciativa es tracta de la primera fase del projecte de Smart City impulsat pel consistori.

L’àrea de mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell dotarà la vila d’aparcaments intel·ligents. Així ho ha explicat Pau Lladó, el responsable polític del departament. Aquesta serà la primera fase del projecte de Smart City que vol desenvolupar l’actual govern.

Una actuació innovadora al municipi i que arribarà abans que acabi aquest 2019. En aquest sentit, Lladó explica que la iniciativa també s’emmarca en el fet de potenciar el Nadal a Palafrugell.

Encara, però, resten per definir quines seran les zones d’aparcament en les que s’aplicarà aquesta nova tecnologia. Malgrat això, Pau Lladó sí que ha remarcat que aquestes seran els pàrquings en els que hi ha més moviment.

Així, per acabar de decidir on i per informar al voltant del sistema d’aparcaments intel·ligents, durant aquest mes d’octubre convocaran la taula de mobilitat. Un fet que ja van dir que farien en el passat ple del mes de setembre. Per tant, els aparcaments intel·ligents a Palafrugell estan a punt de ser una realitat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).