Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Anna Grimal presenta dues exposicions aquest dissabte

Escrit per el 9 d'Abril de 2022

  • Anna Grimal inaugurarà La vida il·lustrada a l’Espai Arteca de la Biblioteca de Palafrugell.
  • A més, inaugurarà la temporada expositiva a El Plafó de la Blanca, un espai dedicat a l’art local.

La il·lustradora palafrugellenca Anna Grimal inaugura dues exposicions aquest dissabte. A les 12 del migdia, tindrà lloc la presentació de La vida il·lustrada a l’Espai Arteca de la Biblioteca de Palafrugell. Està dedicada a la interpretació que fa l’artista palafrugellenca de l’obra de l’escultora francesa Camille Claudel (1864-1943), qui va lluitar pels drets a l’àmbit professional.

Mostra de l’obra pictòrica de Grimal a l’Espai Arteca

Les peces es podran veure fins al dia 21 de maig. Cal recordar que les places per a l’acte d’inauguració són limitades i que cal posar-se en contacte prèviament a la Biblioteca o al telèfon 972 30 48 09.

Per altra banda, a les 7 de la tarda s’inaugurarà la temporada de les exposicions artístiques al Restaurant La Blanca de l’Hotel Llevant. Començarà amb una mostra d’obres de la palafrugellenca Anna Grimal. La palafrugellenca hi exposarà dos quadres i una sèrie de quadres petits, tots dedicats al mar.

Cartell de la inauguració de l’exposició d’Anna Grimal

Les obres que s’hi exposaran inclouen la combinació de diferents tècniques com l’esprai, gouache o el bolígraf. Pel que fa a la paleta cromàtica, ha emprat el blanc, el negre i el daurat. Així, destaca que pot exposar la importància que té l’espai marí a les nostres vides.

A més, com és habitual, les obres es podran adquirir al mateix local. Després de la mostra d’Anna Grimal, la temporada seguirà amb una exposició del pintor i dissenyador gràfic Jordi Sàbat. Aquesta tindrà lloc entre els dies 11 de juny al 29 de juliol. L’endemà començarà una mostra de fotografia emmarcada dins la XII Biennal Xavier Miserachs.

Anna Grimal

Grimal va recórrer Bèlgica i estudià a l’Escola Massana de Barcelona. Després, es va mudar al Baix Empordà i va seguir treballant el dibuix i la il·lustració, però també altres camins com el muralisme o el tèxtil. Les seves obres es caracteritzen per a la representació de la natura i la figura humana, sobretot la femenina.

També ha treballat en diverses revistes i diaris. A part, ha publicat llibres il·lustrats infantils, juvenils i d’adults, com Cómo molaban los 90 i Let’s speak English con Robbie V.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).