Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


3 noves defuncions i 19 altes a Palafrugell Gent Gran

Escrit per el 5 de Maig de 2020

  • Des de dijous la residència de Palafrugell ha registrat 3 noves morts que eleven a 30 el total de víctimes al geriàtric palafrugellenc.
  • La dada positiva són les 19 persones que han superat el coronavirus.

Nova actualització dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) respecte a l’afectació de la COVID-19 als centres que gestiona. En aquest sentit, el total de casos que han diagnosticat des de l’inici és de 470. Aquest cap de setmana la xifra d’altes a crescut i ja són 131 els pacients que han superat el coronavirus. No obstant això, també hi ha hagut 3 noves defuncions a la residència Palafrugell Gent Gran.

30 són els pacients que han perdut la vida a la residència municipal gestionada pel SSIBE. Malauradament, des de dijous s’han produït 3 noves defuncions al centre Palafrugell Gent Gran. D’altra banda, a l’altra costat de la moneda hi ha les 5 noves persones que han superat la COVID-19 i que fan que un total de 19 pacients del centre l’hagin superat. El nombre de casos continua essent elevat i hi continua havent-hi 32 pacients ingressats a la segona planta de la residència.

Per la seva banda, a l’Hospital de Palamós hi ha hagut una nova mort que se suma a les 18 que hi havia hagut fins la darrera actualització. El nombre de pacients ingressats confirmats de COVID-19 continua en 15 i n’hi ha 10 pendent dels resultats. D’altra banda, el nombre d’altes també s’ha incrementat i ja són 112.

Per últim, el nombre de professionals confirmats de coronavirus és de 43, un dels quals està ingressat a l’Hospital. A més, també informen que n’hi ha 11 que es troben aïllats a l’espera de rebre els resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).