Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Noves dades: 39 positius i 27 morts per coronavirus

Escrit per el 30 d'Abril de 2020

  • La residència Palafrugell Gent Gran tanca la setena setmana de confinament amb 5 morts.

Nova actualització dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) pel que fa a les dades relacionades amb la COVID-19 a la comarca. La xifra a Palafrugell és de 39 positius i 27 morts per coronavirus.

En les darreres 48 hores la residència Palafrugell Gent Gran ha sumat dues defuncions més. En total ja són 27 les morts relacionades amb el COVID-19. A més, les dades d’infectats continuen essent elevades. Així, hi ha 39 pacients de la residència que han donat positiu i un que presenta símptomes però que encara no té els resultats de les proves. D’altra banda, les altes s’eleven fins a les 14 persones.

Per la seva banda, els casos detectats pel SSIBE des de l’inici de la pandèmia és de 458. A l’Hospital de Palamós hi ha 15 ingressats 6 menys que dimarts i 11 pendents de resultats. Les xifres de morts, segueixen 18 defuncions. A més, des del 13 de març el centre hospitalari 108 pacients han estat donats d’alta.

Per últim, respecte els professionals dels centres gestionats pel SSIBE, hi ha 49 casos confirmats. Continuen havent-hi 20 professionals aïllats a l’espera de rebre els resultats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).