Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El restaurant Casamar de Llafranc, guardonat per novè any consecutiu amb una Estrella Michelin

Escrit per a 22 de Desembre de 2020

  • En Quim Casellas comparteix amb la nostra sintonia quina és la seva experiència personal essent posseïdor de l’estrella Michelin des de l’any 2011.
  • Tot seguit, comparteix amb nosaltres quina ha estat l’experiència del Casamar davant la crisi de la restauració a causa de la pandèmia i la situació actual de les obres dins l’hotel i restaurant.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Per novè any consecutiu, l’hotel-restaurant Casamar de Llafranc, ha mantingut l’estrella Michelin, la guia de referència del món de la cuina. A continuació, el nostre company Rafel Corbí estableix contacte amb Quim Casellas, del Casamar, per conversar sobre l’edició d’enguany i la seva experiència.

En primer lloc, en Quim Casellas comparteix amb la nostra sintonia quina és la seva experiència personal essent posseïdor de l’estrella Michelin des de l’any 2011.

A continuació, fa responsables a la “passió i les ganes de superació” i a les ganes de treballar, del manteniment de l’estrella al llarg de nou anys. A més també, de la valoració dels clients.

D’altra banda, Casellas comparteix amb nosaltres quina ha estat l’experiència del Casamar davant la crisi de la restauració a causa de la pandèmia. Tot i el bon estiu, ens fa conèixer que la situació d’incertesa és la culpable de la difícil gestió i previsió a curt o llarg termini.

Ens n’hem adonat que la gent tenia ganes de sortir al restaurant.

Quim Casellas, de l’hotel i restaurant Casamar.

“El tour de l’Empordanet”

A continuació, fa menció als seus companys d’ofici tot felicitant-los per l’obtenció de noves estrelles Michelin. Tot seguit, Casellas ens parla sobre el tour gastronòmic que suposa l’Empordanet, tal com ja ens presentava en Martí Sabrià. Ens diu que “el tour existeix”, i és més llarg del que sembla.

Tot recordant-nos la feina de l’Anna Sabrià en el projecte de canvi de cuina del Casamar, en Quim ens avança quina és la situació de les obres que s’hi porten a terme.

Finalment, en Quim Casellas fa menció de la històrica trajectòria del Casamar.

Per concloure, felicita els companys de professió que han treballat per obtenir les seves estrelles Michelin. A més de fer menció i felicitar a en Josep M. Portas per la seva feina en la causa social dels canelons solidaris.

www.hotelcasamar.net

Casamar per Catalunya.com: Creador: © Oriol Clavera 

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *