Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Un 20% més de patinadors a la Pista de gel

Escrit per a 9 de Gener de 2020

  • Es torna a superar la xifra de 5.000 patinadors malgrat que la pista ha estat oberta menys dies.
  • El fet que la pista de gel hagi estat inclusiva ha estat un fenomen que ha generat nous usuaris.

En els 15 anys d’existència de la Pista de gel de Palafrugell pràcticament s’ha arribat a la xifra de 100.000 patinadors. Enguany, malgrat que ha estat oberta 6 dies menys que en l’edició anterior, hi hagut prop d’un 20% més de patinadors a la Pista de gel per dia. En total, han patinat 5.105 persones.

El regidor de Promoció Econòmica i la cap d’àrea de l’IPEP, Joan Vigas i Sílvia Beleña, respectivament, han valorat aquestes xifres a la sintonia de Ràdio Palafrugell. Primer de tot, Joan Vigas ha celebrat, més enllà dels números, que l’espai enguany hagi estat accessible per a tothom.

Cal recordar que la de Palafrugell s’ha convertit en la primera pista de les comarques gironines en incorporar dos trineus especials per a persones amb discapacitat física i visual.

Respecte als bons números d’enguany, el 1r tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, s’ha mostrat satisfet per l’augment de patinadors. Prop de 50 per dia respecte l’edició del 2018.

Activitats en paral·lel a la Pista de gel

Per la seva banda, Sílvia Beleña, cap d’àrea de l’IPEP posat el focus sobre les activitats que hi hagut en paral·lel. En aquest sentit, Beleña ha destacat que la pista és un pol d’atracció per altres persones de la comarca. Així, a més de patinar, la gent també ha visitat els comerços i altres espais de Palafrugell.

En aquesta mateixa línia, Joan Vigas ha remarcat que bona part dels patinadors i patinadores d’enguany provenien de la campanya comercial impulsada per Oohxigen.

Així doncs, des de l’Institut de Promoció Econòmica estan d’enhorabona per l’augment d’un 20% més de patinadors a la Pista de gel de Palafrugell per dia. Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Joan Vigas i Sílvia Beleña a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *