Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La pista de gel de Palafrugell, accessible

Escrit per el 23 de Desembre de 2019

  • La pista de gel de Palafrugell es converteix en accessible per a persones invidents i amb discapacitats físiques

Des d’aquesta setmana la pista de gel de Palafrugell és accessible per a persones invidents i amb discapacitats físiques. Això, fa que que la pista de Palafrugell sigui una de les primeres i de les poques instal·lacions que compta amb aquest distintiu.

Per tal de fer la pista de gel accessible per a tothom, l’Ajuntament ha incorporat diversos objectes. Així, tan persones amb capacitats físiques, així com les persones invidents poden gaudir de la instal·lació sense dificultat. Per tant, des d’avui 23 de desembre, podran patinar a la pista persones en cadira de rodes, amb mobilitat reduïda o sense capacitat per mantenir l’equilibri, així com les persones invidents. Així ho valora Joan Vigas, regidor de Promoció Econòmica a Ràdio Palafrugell.

Els objectes incoroporat són un trineu i una cadira adaptada que permeten que persones amb discapacitats intel·lectuals o físiques lleus puguin patinar. A més, estan especialment indicats per a infants i joves.

Amb tots aquests elements, la pista esdevé accessible a la pràctica totalitat de la població. D’aquesta manera, Palafrugell incorpora un element social integrador dins una activitat d’oci, fent que pista de gel assoleix aquests nivells d’accessibilitat i s’obri a un públic que moltes vegades no pot gaudir de l’esbarjo per manca d’accessibilitat.

Un Palafrugell Social, Segur i Sostenible

La Irene de las Heras ha pogut parlar amb una de les famílies que es veurà beneficiada d’aquesta innovació.

Per últim, des del consistori remarquen que la mesura s’emmarca en el compromís del Govern municipal, per fer un municipi marcat per les tres “S”, social, segur i sostenible, i així avançar cap a l’accessibilitat universal i millora les condicions de vida dels ciutadans de la vila.

Continuen, doncs, les activitats de Nadal a Palafrugell amb l’obertura de la Pista de Gel que es va fer divendres passat. Aquestes, recordem es van iniciar amb l’encesa de llums.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).