Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Toni Izquierdo del Mas dels Arcs i la situació actual de la restauració i l’hostaleria

Escrit per el 26 d'Octubre de 2020

  • “El problema és que no pensem que seran quinze dies, tant de bo fos així”
  • Toni Izquierdo, des del punt de vista del sector més afectat, demana que tothom posi el seu granet de sorra en aquesta situació per combatre la pandèmia.

Toni Izquierdo propietari del restaurant Mas dels Arcs, comparteix amb nosaltres les seves impressions del context actual que viu la restauració i l’hostaleria. Mas dels Arcs, compta amb l’ opció del menjar per dur a casa, però Izquierdo destaca que no tot el sector pot sobreviure amb aquest mètode. Ens explica la seva situació de primera mà i recolza a totes i tots els companys del sector.

D’entrada, els propietaris com en Toni Izquierdo del Mas dels Arcs, pateixen per poder sostenir la plantilla de personal al complet. Tot seguit fa una crida al civisme de la ciutadania per no empitjorar la situació més, ja que les conseqüències directes recauen sobre el sector.

Així mateix, fa referència a les aglomeracions i desplaçament d’aquest passat cap de setmana. Toni Izquierdo demana que tothom posi el seu granet de sorra en aquesta situació per combatre la pandèmia.

Recordant l’entrevista amb Martí Sabria, portaveu del Grup Costa Brava Centre on en Toni Izquierdo és integrant, coincideixen que l’hostaleria i la restauració no són els culpables de l’augment del risc de rebrot.

“Hi ha molta gent que no se’n sortirà i no podrà tornar a obrir quan toqui obrir”

En segon lloc, Izquierdo ens explica com entre els companys del gremi comentaven el beneficiari retrobament entre la gent del país amb el turisme nacional. S’estaven recuperant i afrontant unes de les millors campanyes d’estiu i tardor.

“El problema és que no pensem que seran quinze dies, tant de bo fos així”

La por del sector és la possibilitat que es prolongui aquest tancament, d’aquí la preocupació de poder aguantar i no perdre la temporada.

Per acabar, Toni Izquierdo ens parla sobre la seva activitat a les xarxes socials. Concretament, a l’Instagram @masdeslarcs.

Toni Izquierdo a la cuina del Mas dels Arcs.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).