Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tallers de robòtica per a estudiants aquesta Setmana Santa

Escrit per a 2 d'Abril de 2022

  • Els tallers donen resposta a la demanda i interès per la robòtica a Palafrugell.
  • També s’organitzen extraescolars.

L’Aula de Robòtica de Palafrugell programa pel dimecres 13 d’abril dos tallers. Un primer que començarà a les 16:30 per a estudiants d’educació infantil. Seguidament, a les 17.45 hores, un pels de 6 a 12 anys. Laura Geli, de l’àrea d’Educació de Palafrugell, detalla que seran similars als de Nadal, però ara adaptats a les mones de Pasqua.

En aquest sentit, ja es pot reservar la plaça trucant al telèfon 972 30 43 45 fins al dia abans. Aquests, així com la resta d’activitats, són gratuïts.

Una aposta per la robòtica a Palafrugell

Des del municipi s’ha apostat per a l’educació de la robòtica en els diferents centres escolars o també, organitzant les jornades Palarobòtica. A més, el mes de novembre es va impulsar l’Aula de Robòtica de Palafrugell per oferir tallers fora de l’horari escolar.

Geli destaca que les activitats extraescolars organitzades han tingut molt bona acceptació, tant les dirigides a primària, secundària o a les famílies.

En aquest sentit, es treballa perquè l’aula sigui un espai obert i proper per incentivar la participació. Qui estigui interessat en les activitats que s’hi organitzen pot trucar al telèfon 972 30 43 45.

Per acabar, Geli remarca que sovint la robòtica es considera complicada, però destaca que s’utilitza una metodologia adaptada a les necessitats de cada alumnat, sempre mitjançant reptes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *