Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tallers de robòtica per a tota la família

Escrit per a 28 de Desembre de 2021

  • L’Aula de Robòtica de Palafrugell organitza dos tallers de robòtica pel proper 3 de gener.
  • La temàtica serà nadalenca i està adreçada a infants dels 4 als 14 anys.

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell va impulsar a principis de novembre l’Aula de Robòtica al municipi. Un espai per aprofundir en els coneixements de robòtica que s’ensenyen a les aules dels centres. Per arribar a tota la població, ofereixen dos tallers de robòtica per a tota la família pel proper dilluns 3 de gener.

Els infants de 4 a 14 anys i les seves famílies poden gaudir aquestes festes d’un tastet de robòtica. En aquest sentit, Laura Geli, de l’àrea d’Educació de Palafrugell recorda que actualment s’ofereixen dos tallers com a extraescolars. Estan dirigit a l’alumnat de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO. Tot i que la voluntat és ampliar aquest ventall de cursos.

El projecte es basa en el model d’aprenentatge STEAM, que desenvolupa habilitats relacionades amb la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art i les matemàtiques. La creació d’aquesta aula venia per donar resposta a l’interès dels infants en la robòtica. Així, es vol donar la possibilitar aprofundir en aquests coneixements fora de l’escola.

Tastet de robòtica nadalenc

D’altra banda, per ampliar els actuals tallers que s’ofereixen, el proper dilluns 3 de gener del 2022 s’ampliarà l’edat. Així, Laura Geli explica que es faran dos tallers de robòtica per a tota la família, amb infants dels 4 als 14 anys.

Les famílies que vulguin participar-hi han de reservar cita prèvia a través del Centre Municipal d’Educació en horari de 9 a 13:30h o bé trucant al 972 30 43 45. A més, com a incentiu per animar a tota la població per assistir-hi la temàtica d’aquestes propostes serà totalment nadalenca.

Un cop les famílies facin la reserva, se’ls hi dirà a quins del dos tallers se’ls ubica i en quin horari. En tot cas, l’activitat es farà durant la tarda del dilluns 3 de gener.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *