Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell impulsa la primera aula de robòtica

Escrit per el 28 d'Octubre de 2021

  • Conversem amb la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell Mònica Alcalà per presentar l’Aula de Robòtica.
  • L’aula se situa a l’espai municipal del carrer Joan Fuster i celebrarà la jornada de portes obertes el pròxim dissabte 6 de novembre al matí.

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha creat la primera aula de robòtica al municipi. Adreçada a infants i joves interessats en aquest camp de la tecnologia, també estarà oberta a les famílies cada 15 dies. Mònica Alcalà, regidora d’Educació presenta aquest nou espai que farà una jornada de portes obertes el pròxim dissabte 6 de novembre.

Palafrugell ha través del festival Palarobòtica ha estat el municipi pioner de la robòtica a la comarca del Baix Empordà. En aquest sentit, Mònica Alcalà apunta que la robòtica fa anys que es treballa des de tots els centres educatius del municipi. Però, fins al moment, no existia un espai dedicat a aquesta.

L’obertura oficial de l’espai tindrà lloc el dissabte 6 de novembre. Al llarg de la jornada de portes obertes, es presentarà al públic el funcionament de l’aula. Convé ressaltar que cal reservar cita per organitzar prèviament els grups i horaris de la jornada.

Acollirà grups trimestrals

L’espai dedicat a la robòtica començarà la seva activitat després de la jornada de portes obertes. De moment, la programació acollirà els dilluns als grups de 5è i 6è de primària; dimecres als grups de 1r i 2n d’ESO; i quinzenalment els dissabtes al matí serà obert per anar en família.

Preguntada sobre el funcionament de l’aula, Alcalà detalla que els grups entre setmana seran trimestral. L’Aula de robòtica, inclourà la supervisió d’un dinamitzador que seguirà el procés dels i les alumnes. D’altra banda, els matins quinzenals funcionaran amb dos tallers diferenciats per edats.

Per concloure, recordar que és obligatori demanar cita prèvia per anar a la jornada de portes obertes de l’Aula de robòtica al 972 30 43 45. A continuació, adjuntem la conversa íntegra amb la Mònica Alcalà, regidora de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).