Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Suspesos tots els actes públics de la setmana

Escrit per a 16 d'Octubre de 2019

L’Equip de Govern de Palafrugell ha decidit que queden suspesos tots els actes públics de la setmana. A més, tampoc s’assistirà a les representacions institucionals previstes per als pròxims dies. Aquesta decisió arriba després dels últims esdeveniments ocorreguts a Catalunya després de la sentència del Tribunal Suprem contra el Procés.

Així doncs, entre els actes previstos, a l’agenda n’hi havia alguns d’especial rellevància. N’és un clar exemple, l’obertura del nou curs al Centre Municipal d’Educació. Enguany aquest acte es dedicava a la figura de Jaume Guasch. D’altra banda, un acte que també queda suspès és la convocatòria de la Mesa de Salut Jove.

D’altra banda, les activitats culturals previstes de realitzar als equipaments municipals també s’han suspès en la seva totalitat. Al llarg dels propers dies, es buscarà una nova data per poder desenvolupar les activitats que es deixaran de fer. Al mateix temps, els regidors de l’Equip de Govern no participaran a cap acte on hi havia prevista la representació institucional.

Cal recordar que els actes institucionals ja havien quedat suspesos fins a la celebració del ple extraordinari que va tenir lloc ahir. Una sessió en la que es va impulsar una moció de rebuig a la sentència. Aquesta es va aprovar amb un total de 12 vots a favor i 4 en contra. Al mateix temps, l’Equip de Govern palafrugellenc aprofita per manifestar el seu rebuig a qualsevol acte de violència.

Així doncs, definitivament, queden suspesos tots els actes públics de la setmana a Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *