Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Trossets compartits

Presentat per Sandra Bisbe i Maria Bruguera

Emissions

Dimecres 13:30 14:00
Dimecres 19:30 20:00

Un viatge pel Palafrugell històric

Etiquetes: ,
Trossets compartits, amb Sandra Bisbe i Maria Bruguera. En aquest espai, a través de reculls de premsa local de l'època, la Sandra explica fets que van tenir lloc a Palafrugell. Per exemple, posa la mirada en els lock outs dels anys 20 del segle passat o la primer escola bressol que hi va haver.

Cada dimecres de 13:30 a 14.00h i en repetició a les 19.30 h., sempre després de l'informatiu.

Es poden recuperar els darrers espais emesos:
Sandra Bisbe Lluís és la creadora d'aquest programa on vol donar a conèixer històries simpàtiques i curioses del Palafrugell d'abans que sovint passen desapercebudes, fins i tot pels mateixos palafrugellencs. Guia Turístic de professió, gaudeix creant rutes originals i mostrant lo bo i millor del nostre patrimoni natural i cultural. És co-creadora del moviment @jocamino_jorecullo que pretè sensibilitzar i concenciar a la gent sobre la contaminació de boscos i mars. Es fa seves les paraules de J.Pla quan diu que el paisatge fa bé al seu esperit. Autora del llibre Quan a totes les cases es paralva el suro i co-autora dels llibres Llofriu i la seva gent El Fraternal, (1887-2012) 125 anys. 
Maria Bruguera Martí es considera una caçadora de "palafrugellenqueries". Coautora del llibre Coses sentides, El parlar de Palafrugell (3a edició 2019) és una apassionada de la parla i la història local, que en un intent de recuperar històries de gent i fets de la vila del peix fregit, va crear el blog Històries de Palafrugell (2014) on encara hi publica de manera puntual. De la seva formació dins l'àmbit de Turisme, li ha sorgit l'afició en la protecció del medi ambient i realitza tasques de voluntariat en la neteja de boscos i platges.

Llegir més

Podcast de programes anteriors


Trossets compartits team

Presentador de "Cocodril Club", un programa revival amb la música de tota la vida :-) Divendres a les 21.00 h i diumenges a les 14.00 h, 2 hores de clàssics...

Locutor i realitzador amb anys d'experiència radiofònica a les comarques gironines, i actualment presentant també El Mirall a Ràdio Vilafant.

Realitzador i presentador del programa d'havaneres i cant de taverna La Xefla, els diumenges al matí.

Realització i presentació dels espais musicals Sardanes a La Costa i Records Musicals, els dissabtes al matí.

Tècnic en sistemes informàtics i emissió. Realitzador del programa "No paris de ballar".

Realitzadora i presentadora del programa setmanal Aires de Cultura.

Productor i presentador del programa estival Xarrups d’Estiu. Tècnic i presentador de les retransmissions de “Futbol a Ràdio Palafrugell”.