Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Trossets compartits

Dimecres de 12 a 12:30h

Emissions

Trossets compartits 12:05 12:30

Trossets compartits

Etiquetes: ,
Trossets compartits amb Sandra Bisbe. En aquest espai, a través de reculls de premsa local de l'època, la Sandra explicarà fets que van tenir lloc a Palafrugell. Per exemple, posarà la mirada en els lock outs dels anys 20 del segle passat o la primer escola bressol que hi va haver.

 

Trossets compartits amb Sandra Bisbe. En aquest espai, a través de reculls de premsa local de l’època, la Sandra explicarà fets que van tenir lloc a Palafrugell. Per exemple, posarà la mirada en els lock outs dels anys 20 del segle passat o la primer escola bressol que hi va haver.

Cada dimecres de 12 a 12:30h Trossets Compartits.


Llegir més

Trossets compartits team

Locutor i realitzador amb anys d'experiència radiofònica a les comarques gironines, i actualment presentant també El Mirall a Ràdio Vilafant.

Realitzador i presentador del programa d'havaneres i cant de taverna La Xefla, els diumenges al matí.

Realització i presentació dels espais musicals Sardanes a La Costa i Records Musicals, els dissabtes al matí.

Tècnic en sistemes informàtics i emissió. Realitzador del programa "No paris de ballar".

Realitzadora i presentadora del programa setmanal Aires de Cultura.

Productor i presentador del programa estival Xarrups d’Estiu. Tècnic i presentador de les retransmissions de “Futbol a Ràdio Palafrugell”.

Productora i presentadora del programa estival Xarrups d’Estiu. Productora de la càpsula “En clau de Dona” en la que es repassen personatges femenins que han tingut rellevància al llarg de la història però que han quedat en un segon pla.