Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


S’engega el projecte del Grup Multifamiliar per millorar la salut emocional de les persones que hi participen

Escrit per el 28 de Setembre de 2022

  • És un projecte adreçat a famílies que han viscut o estan vivint una crisi personal, una situació de malestar i/o preocupació. 

Des de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Empordà, i sota el paraigües del programa Benestar i Comunitat de Dipsalut, el 14 d’octubre s’engega el projecte dels Grups Multifamiliars. Es tracta d’un espai per a les famílies i per a membres de diferents franges d’edat, característiques socioculturals i professionals. 

El grup multifamiliar és un espai grupal on s’hi treballen els vincles. Les famílies poden compartir-hi les diferents situacions de la vida (vivències, preocupacions, dubtes i inquietuds…) i compartir l’espai amb diferents professionals amb l’objectiu de crear un intercanvi comunicacional i de reflexió. 

Hi pot participar tota aquella persona derivada per algun professional de la xarxa de serveis socials, educativa o de salut i es realitzaran sessions el segon i quart dijous de cada mes a la tarda a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Platja d’Aro. Sílvia Romero, consellera comarcal de l’àrea, així ens ho comentava.

Sílvia Romero explica que moltes vegades ens trobem que la salut mental és la gran oblidada. Amb tot afegeix que: “el fet que un mateix professional o terapeuta teixeixi ponts entre diferents famílies suposa un aprenentatge per a tots els integrants”. 

Emmarcat en la difusió del projecte dels Grups Multifamiliars, s’utilitzen materials de difusió de la campanya Jo tampoc estic bé, iniciada per Obertament i centrada en millorar la salut psicològica afectada per la pandèmia de la Covid 19. 


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).