Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Roser Fiego del Pi Verd: “Ara ja han tornat a classe tots els grups confinats”

Escrit per el 2 de Febrer de 2022

  • Durant l’època més complicada va haver-hi cinc grups confinats i nombrosos docents.

Durant les darreres setmanes, Ràdio Palafrugell ha conversat amb les escoles i instituts del municipi per conèixer com han viscut l’increment de casos de covid a les diferents aules. En aquesta ocasió, per tancar les converses, parlem amb la directora de l’Escola Pi Verd, Roser Fiego.

En aquest sentit, explica que s’ha viscut una situació molt similar a la resta de les escoles de la comarca. El retorn a les aules després de les festes nadalenques va ser complicat, però remarca que ha anat millorant.

Això ha suposat un increment de la feina de l’equip directiu. No només s’han hagut de gestionar els horaris, sinó que s’han hagut de notificar als Centres d’Atenció Primària els nous casos d’alumnes positius i també, a través de l’aplicació Traçacovid. Així, s’ha pogut deixar registre de la situació dels centres.

Fiego remarca que en aquests moments, ja han tornat a les aules tots els grups confinats.

I pel que fa als docents, n’hi ha dos de confinats.

La variant òmicron va sorprendre a tothom

Durant l’època més complicada, va haver-hi cinc grups i nombrosos docents confinats. Detalla que la variant òmicron va sorprendre a tothom i que ha estat l’onada més complicada.

A més, remarca que la diversitat de protocols segons les edats ha provocat confusió entre les famílies. Fins i tot, explica que es podia donar la situació que algun alumne no li afectés el confinament de l’aula si no havia anat a classe en els dies previs d’aparèixer un cas positiu. Per tant, després podia anar a l’escola sense els companys.

Mantenir la celebració de carnaval

Per altra banda, Roser Fiego explica que s‘ha treballat amb un protocol per tal de garantir la celebració del carnaval, seguint la normativa vigent.

Per acabar, la directora del centre envia unes paraules d’agraïment a les famílies sobre com s’han comportat en aquesta difícil situació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).